SON DAKİKA
reklam
reklam

Sektörün kalbi İstanbul'da attı

Eklenme Tarihi: 22 Eylül 2021, Çarşamba - 11:17   Okunma Sayısı: 60107
Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının iki yıl aradan sonraki ilk yüz yüze ticaret buluşması olan SIGN İstanbul 2021, ziyaretçi rekoru kırarken, sektörün tüm paydaşlarını aynı çatı altında buluşturdu.

Bu yıl 22.’si gerçekleştirilen SIGN İstanbul, ziyaretçi rekoru kırdı. Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının iki yıl aradan sonraki ilk yüz yüze ticaret buluşması Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşti. Tarsus Turkey tarafından 22.’si düzenlenen ve açılışla birlikte hem yurt içi hem de yurt dışı ziyaretçilerin yoğun ilgisine sahne olan SIGN İstanbul 2021, sektörel ticaretteki önemini bir kere daha kanıtladı. . İki yıl aradan sonra sektörün tüm paydaşlarını çatısı altında buluşturan SIGN İstanbul Fuarına, aralarında dünya markalarının da olduğu 300’ün üzerinde firma katıldı. Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşen organizasyonda endüstriyel reklam ve dijital baskıya dair son teknoloji ürünler, ziyaretçilerle buluştu. Dört gün boyunca milyonlarca liralık makine, malzeme ve ekipman satışı ile yeni ticaret ve işbirliği anlaşmalarına ev sahipliği yapan SIGN İstanbul, gelecek yıl 8-11 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleşecek.

Gelecek sene için yerler ayırtıldı

Fuarın açılış töreninde açıklamalarda bulunan Tarsus Turkey Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Sektörün, bu buluşmayı ne denli heyecanla beklediğini gördük. Ülke ekonomisi açısından özellikle ihracat ve döviz girdisi tarafında uluslararası ticaret fuarları büyük önem taşıyor. SIGN İstanbul da sektörün Avrasya bölgesindeki lider organizasyonu. Burada yurt dışından binlerce satın almacıyı ağırlıyoruz. Geçmiş buluşmalarda olduğu gibi dört gün boyunca yine milyonlarca dolarlık ticarete ev sahipliği yapacağız” dedi. SIGN İstanbul 2021 ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ve firmaların birçoğunun SIGN İstanbul 2022 için şimdiden yerlerini ayırttığını ifade eden Tarsus Turkey Genel Müdürü Zekeriya Aytemur,“İki yıldır bir araya gelemeyen sektör paydaşlarının heyecanını, coşkusunu ve ticaret yapma arzusunu fuarda birebir yaşayarak gördük. Açılıştan kapanış saatine kadar dört gün boyunca neredeyse hiç azalmayan bir hareketlilik oldu. Katılımcı da ziyaretçi de beklediğinden fazlasını fuarda buldu” diye konuştu.

Güvenli ve sorunsuz bir fuar yaşandı

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının iki yıl aradan sonraki ilk yüz yüze ticaret buluşması Tüyap Beylikdüzü’nde tamamlandı. Tarsus Turkey tarafından 22.’si düzenlenen fuar, açılışla birlikte yurt içi ve yurt dışından ziyaretçilerin yoğun ilgisine sahne oldu. Tüm zamanların en çok ziyaretçisini bu yılki buluşmada ağırlayan fuar boyunca, Tarsus Turkey’in “TRUST TARSUS” adını verdiği bir dizi önlemler paketi titizlikle uygulandı. D.S.Ö, T.C. Sağlık Bakanlığı ve TOBB’un direktiflerinin yanı sıra SISO, IAEE, UFI ve AEO gibi uluslararası sektörel birlikler tarafından üretilen operasyonel yönergelere dayanarak hazırlanan önlem paketi sayesinde, SIGN İstanbul 2021’e katılan herkes, sağlıklı, güvenli ve sorunsuz bir fuar geçirdi.

 

 

Sektörün tüm paydaşları bir araya geldi

Sektörün tüm paydaşlarını 22. kez bir araya getiren SIGN İstanbul Fuarı, aralarında dünya markalarının da olduğu 300’ün üzerinde firmanın katılımıyla Tüyap Beylikdüzü’nde sektörün nabzını tuttu. Fuarda; son teknoloji dijital baskı makineleri, 3 boyutlu yazıcılar, tekstil baskı makineleri, lazer cihazları, LED ekranlar ve LED aydınlatma sistemleri, endüstriyel reklam ürünleri, serigrafi makineleri, görsel iletişim ve sergileme ekipmanları ile promosyon ürünleri ziyaretçilerle buluştu. Milyarlarca dolar pazar hacmine sahip küresel reklam endüstrisi ve dijital baskı sektörünün, iki yıl aradan sonraki ilk yüz yüze buluşması İstanbul’da gerçekleşti. Sektörün tüm paydaşlarını 22. kez bir araya getiren SIGN İstanbul Fuarı, büyük ilgi gördü. Alanında Avrasya’nın en büyüğü olan fuarda, dijital baskı makinelerinden serigrafi makinelerine, tekstil baskıdan lazer makinelerine, boyalardan promosyon ürünlerine, LED sistemlerinden endüstriyel reklam ürünlerine, 3D baskı teknolojilerinden görsel iletişim ve sergileme ekipmanlarında sektördeki son yenilikler sergilendi.

Yabancı katılımcılar büyük ilgi gösterdi

Son olarak 2019’da gerçekleştirilen SIGN İstanbul, aralarında İtalya, Almanya, Belçika, Hırvatistan ve Mısır’ın da olduğu 21 ülkeden 300’e yakın katılımcı firmaya ve toplam 23 bin 516 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Balkanlar’dan Kafkaslara, Orta Doğu’dan Kuzey Afrika’ya kadar uzanan ticaret ağının merkezindeki Türkiye’nin sektöründeki global buluşması SIGN İstanbul, bu yıl aralarında dünya markalarının da olduğu 300’ün üzerinde firmayı, yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 25 bin ticari satın almacıyla buluşturdu. Bakanlığın yurt dışı tanıtım desteği sayesinde, daha çok satın almacı SIGN İstanbul 2021’de oldu. Bölgenin alanındaki lider fuarı SIGN İstanbul’u, 2021 yılında destek kapsamına alan T.C. Ticaret Bakanlığı hem tanıtım desteği hem de Alım Heyeti Programıyla, katılımcı firmaların fuardan maksimum verim almalarına katkıda bulunuyor. Bakanlığın alım heyeti programı ve yurt dışı tanıtım desteğinin de eklenmesiyle dünyanın dört bir yanından çok daha fazla satın almacıya ulaşan SIGN İstanbul 2021, küresel ölçekte binlerce nitelikli ziyaretçiyi ağırladı.

Promosyoncular, yeniden “Sokak”ta!

SIGN İstanbul 2021, bu yıl yeniden Promosyon Sokağı’na ev sahipliği yaptı. Promosyon ve Matbaa Sanayici İş adamları Derneği’nin (PROMASİAD) iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, dernek üyesi katılımcı firmalar, not defterlerinden kalem ve ajandalara, çantalardan anahtarlıklara, saatlerden mobil şarj cihazlarına kadar hayatın hemen her alanında kendine yer bulan yüzlerce ürüne yönelik tasarım ve uygulama örneklerini fuar alanına kurulan “Promosyon Sokağına” taşıdı.

En yenilikçi çözümler SIGN İstanbul'da

Endüstriyel reklam ve dijital baskı sektörüne dair tüm ürünlerin tek bir çatı altında buluşturan SIGN İstanbul Fuarı, pek çok lider firmanın en yeni ve en son teknolojik ürünlerini binlerce sektör profesyonelinin beğenisine sunduğu bir platform oldu. Ziyaretçiler, Dijital Baskı Makineleri, Tekstil Baskı Makineleri, Transfer Baskı & Serigrafi Makineleri, Reklam & Baskı Malzemeleri, LED Sistemleri, Endüstriyel Reklam Ürünleri, 3D Baskı Sistemleri, Promosyon Ürünleri başta olmak üzere endüstriyel reklam ve dijital baskı sektörüne dair binlerce ürün ve teknolojiyi SIGN İstanbul'da keşfetme fırsatı yakaladı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam