SON DAKİKA
reklam
reklam

Favori Reyon, e-ticaretin kurallarını değiştirdi

Eklenme Tarihi: 28 Haziran 2016, Salı - 15:00   Okunma Sayısı: 240667

İSTANBUL

İlk kez bir instagram butiğinin defile düzenleyerek kreasyonunu tanıtmasına yönelik girişimde bulunduklarını dile getiren Favori Reyon Şirket Sahibi ve Genel Müdürü Murat Kazaz, "Sektörde ilklerden olmak başarıyı getirir anlayışını savunuyoruz ve tüm çalışmalarımızı bu anlayış ile şekillendiriyoruz. Düzenlediğimiz defile de bu anlayışın bir parçası" dedi. 3 yıldır instagram ve internet üzerinden satış yapan Kazaz  "Her sene yaz modası ya da kış modası beklenir. Biz bayram için özel bir kreasyon hazırladık ve yaptığımız defile ile müşterilerimize sunduk" ifadesini kullandı. İnternet ve instagram satışında çok tecrübeli olduklarını ifade eden Kazaz: "Geniş ürün modeli ve stoklarla gelen siparişleri karşılamaya çalışıyoruz. Bunu yaparken üretim ve piyasadan tedarik ağının çok güçlü olması gerekiyor. Mağazacılık satışına yönlenmemizin bir göstergesi olarak da algılayabileceğimiz defileye bir çok toptan alıcı katıldı ve bayram siparişleri bereketli oldu." Defilede 10 manken ile 50 parça yeni ürün tanıtıklarını ve yazın gelmesiyle birlikte bikini ve mayo tanıtımını da yaptıklarını ileten Kazaz, yıl sonuna kadar 200 Butik'e toptan mal vermeyi ve satışlarını 3'e katlamayı hedeflediklerini aktardı. Bu başarıyı yakalamalarında güçlü bir ekip çalışmasının olduğunu dile getiren Kazaz, "Bu başarımızda büyük rol oynayan değerli çalışanlarıma da bir kez daha huzurunuzda teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

İstanbul Clup CİRCUS'da yapılan defilenin organizasyonunu Ecem Aka üstlenirken 10 Manken ile 50 kıyafet tanıtıldı. Bu tip organizasyonların başta tekstil olmak üzere, piyasayı canlandırıp ekonomiye katkı sağlayacağını da dile getiren Kazaz, farklı projeler ile tekrar buluşma sözü verdi.

Editör: AYŞE GÜL YAĞIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam