SON DAKİKA
reklam
reklam

Judocular Rio'da altın madalya istiyor

Eklenme Tarihi: 30 Haziran 2016, Perşembe - 13:00   Okunma Sayısı: 102401

EDİRNE

2016 Rio Paralimpik Oyunları’na katılacak görme engelli judocu Mesme Taşbağ ve Ecem Taşın, altın madalya kazanarak yeri başarılara imza atmak için çalışıyor.

Brezilya'da 7-18 Eylül tarihlerindeki gerçekleştirilecek Paralimpik Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek milli judocular Mesme Taşbağ ve Ecem Taşın, Judo Milli Takımı Teknik Direktörü Şengül Demiral'ın gözetiminde günde çift idman yapıyor.

Güney Kore'de düzenlenen dünya oyunlarında +70 kiloda dünya üçüncüsü olarak 2016 Rio Paralimpik Oyunları'na gitmeye hak kazanan Avrupa şampiyonu ve milli judocu doktor Mesme Taşbağ, AA muhabirine yılbaşından beri Edirne'de disiplinli bir kamp yaptıklarını ifade etti.

Altın madalya hedeflediklerini anlatan Taşbağ, "Güzel sıkı, disiplinli bir kamp evresindeyiz herhangi bir sakatlığımız yok umarım böyle devam ederiz ve Rio'da da ülkemiz insanını gururlandıracak başarılara imza atarız." dedi.

Görme Engelliler Avrupa Şampiyonası'nda üçüncülük elde eden Ecem Taşın ise 2016 Rio Paralimpik Oyunları'ndan Türkiye'ye şampiyonlukla dönmek istediğini söyledi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam