SON DAKİKA
reklam
reklam

Erzincan'daki Ergenekon davası savcılarından Osman Şanal tutuklandı

Eklenme Tarihi: 18 Temmuz 2016, Pazartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 82163

DÜZCE

Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan, Erzincan'daki Ergenekon davası savcılarından Osman Şanal, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca (HSYK) FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Düzce'deki operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6'sı savcı, 7'si hakim 13 kişinin ifadesinin alınması işlemi devam ediyor.

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner ve emekli Orgeneral Saldıray Berk'in, "Ergenekon terör örgütü üyeliği" suçundan yargılandığı Erzincan'daki Ergenekon davasının savcılarından Osman Şanal'ın ifadesinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Soruşturma kapsamında diğer hakim ve savcıların ifadelerinin alınma işleminin devam ettiği, ayrıca hakkında gözaltı kararı bulunan bir cumhuriyet savcısının yakalanması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam