SON DAKİKA
reklam
reklam

'Halk Özel Harekat' demokrasi nöbetlerinde

Eklenme Tarihi: 2 Ağustos 2016, Salı - 09:00   Okunma Sayısı: 75261

İSTANBUL

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine tepki amacıyla 1976 model aracını "Halk Özel Harekat" adıyla modifiye ettiren Muhammet Enes Gülaçar, aracını demokrasi nöbetlerinin olduğu yerlere götürdüğünü belirterek "Halk Özel Harekat aracı meydanları geziyor. Halkalı Demokrasi Meydanı ve Bağcılar Meydanı'ndan sonra şu anda Kısıklı'ya getirdim. Bundan sonra ise İstanbul Büyükşehir Belediyesinin önüne ve Taksim Meydanı'na ve 7 Ağustos'taki Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne de götürmeyi düşünüyorum." dedi.

Gülaçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini duyar duymaz Atatürk Havalimanı'na gittiğini söyledi.

"Halka adanmış bir araçtır"

Halkın meydanlarda verdiği mücadeleye bizzat şahit olduğunu ifade eden Gülaçar, şöyle devam etti:

"Herkesin bir olup meydanlara indiğini ve hiçbir yeri yağmalamamasını, kaldırım taşlarını sökmemesini gördüm. O sırada gerçekten hak yolunda olduğumuzu ve ilerlemeye devam edeceğimizi düşündüm. Halkın bu mücadelesinden dolayı Türkiye'nin 2023 hedefine ulaşacağına inandığım için böyle bir araç yaptım. Halk Özel Harekat aracı halka adanmış bir araçtır."

Halkın demokrasi nöbetlerinde kendine biraz daha özgüveninin artması ve gelecek nesillere böyle bir hatıranın kalması adına aracının önemli olduğunu dile getiren Gülaçar, şunları aktardı:

"Demokrasi nöbetlerinde Halk Özel Harekat aracına mükemmel bir ilgi var. Ben aracımın yanına yaklaşamıyorum. Aracımı demokrasi nöbetlerinin olduğu yerlere götürüyorum. Halk Özel Harekat aracı meydanları geziyor. Halkalı Demokrasi Meydanı ve Bağcılar Meydanı'ndan sonra şu anda Kısıklı'ya getirdim. Bundan sonra ise İstanbul Büyükşehir Belediyesinin önüne ve Taksim Meydanı'na ve 7 Ağustos'taki Yenikapı Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne de götürmeyi düşünüyorum."

"Müze yapılırsa aracımı oraya bağışlamak istiyorum"

Halkalı Meydanı'nda aracının emniyet güçleri tarafından bağlandığını hatırlatan Gülaçar, sosyal medyada bu duruma çok tepki gösterildiğini ve daha sonra bütün masrafları karşılayarak aracını geri aldığını anlattı.

Gülaçar, şunları kaydetti:

"15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili ilerde bir müze yapılırsa aracımı oraya bağışlamak istiyorum. Bunun haricinde eğer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşürsem ve aracı ne yapmam gerektiğini söylerse onu yapacağım. Eğer müze yapılmazsa bile aracı bu haliyle muhafaza etmeye gayret göstereceğim." 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam