SON DAKİKA
reklam
reklam

AA'nın 'Darbe Girişimi' kitabı Karaman'da vatandaşlara dağıtıldı

Eklenme Tarihi: 4 Ağustos 2016, Perşembe - 09:00   Okunma Sayısı: 64283

KARAMAN

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik sıraya göre derlendiği kitabın dağıtımı, kurum çalışanlarınca gerçekleştirildi.

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, yaptığı açıklamada, AA'nın bu kitap sayesinde kısa sürede büyük bir hizmeti yerine getirdiğini söyledi.

"Bu kitap, darbe girişiminin unutulmaması ve daima hatırlanması adına çok güzel bir eser olmuş"

Bu çalışma ile darbe girişiminin adım adım çok güzel anlatıldığını vurgulayan Tapsız, şöyle devam etti:

"Darbe girişiminin unutturulmaması gerekiyor. Her zaman hatırlatılması gerekiyor. Bu hainlerin yapmış olduğu bu girişim, mutlaka her zaman hafızlarda tutulmalı. Bizim yüce milletimiz, demokrasiye ve millet iradesine sahip çıktı. Cumhurbaşkanımızın dirayeti, hükümetimizin kararlı tutumu sayesinde bu cuntanın, bu hainlerin girişimleri bertaraf edildi. Bu insanlar, bu hainler yakalanarak adalete teslim edildi ve edilmeye de devam ediyor. Bunlar hak ettikleri cezayı kesinlikle bulacak. Bu kitap, darbe girişiminin unutulmaması ve daima hatırlanması adına çok güzel bir eser olmuş. Anadolu Ajansı'nın tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum." 

"Bu kitap geleceğe ışık tutması açısından iyi bir belgesel olmuş"

Eski DSP Genel Başkanı Masum Türker de Türkiye'de demokrasinin kesintiye uğramasının, birlikte yaşamanın ve geleceği yakalamanın ötelenmesi anlamına geldiğini dile getirerek şunları kaydetti:

"Bu tahribat, yalnız bombalanan yerlerin yıkılması değil, şehitlerimiz, gazilerimizin yanı sıra manevi olarak insanlığımızın, birlikte yaşama arzusuna da kastetmiştir. Ama milletimin şu anda bir araya gelişiyle artık demokratik yöntemlerin dışında güç, şiddet, baskı kullanarak bir demokratik yaşamın kesintiye uğramayacağını görmüş olduk. Umarım bu gelişmeyi gören çocuklarımız geleceğe daha fazla sahip çıkarlar. Bu kitap geleceğe ışık tutması açısından iyi bir belgesel olmuş. Anadolu Ajansı iyi bir çalışma yapmış. Sanıyorum bu çalışmayı, bu demokrasi nöbetleri bittikten sonra yeniden gözden geçirirler. Daha da güzel olur. Çünkü Anadolu Ajansı kurtuluş savaşından itibaren milli mücadelenin tanıtılmasında, kamuoyu oluşturulmasında önemli rol üstlenmiştir. Bu rolü hakkıyla yerine getirdiği için Anadolu Ajansı'nı da kutluyorum."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam