SON DAKİKA
reklam
reklam

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Kamu personelimizin izin yasağı kaldırılmıştır

Eklenme Tarihi: 8 Ağustos 2016, Pazartesi - 17:00   Okunma Sayısı: 66447

ANKARA

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulutoplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Türkiye genelinde demokrasi nöbetlerinin sürdüğünü ifade eden Kurtulmuş, "Bugüne kadar, emniyet kayıtlarına göre, 25 milyon vatandaşımız demokrasi nöbetine, bütün illerimizde, ilçelerimizde, katılmıştır." dedi.

"İstanbul'da 5 milyon yurttaşımız bir araya geldi"

İstanbul Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nin yoğun bir katılımla gerçekleştiğine işaret eden Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Emniyetin kayıtlarına göre İstanbul'da 5 milyon yurttaşımız bir araya gelmiş, Türkiye genelinde, diğer illerdeki toplantılarla da yaklaşık 10 milyona yakın insan eş zamanlı olarak Türkiye'nin meydanlarını doldurarak ülkesine, vatanına, bayrağına, milli birliğine sahip çıkmış, demokrasiyi benimsediğini bir kere daha dosta, düşmana göstermiştir."

"İzin yasağı kaldırılmıştır"

Kamu personeline yönelik izin iptallerinin sona erdiğini açıklayan Kurtulmuş, "Bugün itibarıyla kamu personelimizin, kamu görevlilerimizin izin yasağı kaldırılmıştır. Senelik izinlerini kullanabileceklerdir." dedi.

Kurban Bayramı tatili

Kurtulmuş, Kurban Bayramı tatilinin süresine ilişkin soruya, "Büyük ihtimalle Kurban Bayramı tatilimiz de 9 günlük olacak, yani cuma günü olacak ama onun kararı henüz Bakanlar Kuruluna gelmedi." yanıtını verdi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam