SON DAKİKA
reklam
reklam

Çin masada Olimpiyat şampiyonu

Eklenme Tarihi: 18 Ağustos 2016, Perşembe - 16:00   Okunma Sayısı: 81058

Rio 2016 Olimpiyatlarında masa tenisinde takımlarda Çin, bayanlardan sonra erkeklerde de Olimpiyat şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu. Dünya bir numarası ve 2016 Olimpiyat şampiyonu Ma Long, 2012 Olimpiyatları şampiyonu Zhang Jike ve 2013 Dünya Kupası birincisi Xu Xin’li kadrosuyla Çin, üst üste üçüncü kez Olimpiyat şampiyonluğunu elde etti.  Bronz madalyayı Bastian Steger, Dimitrij Ovtcharov ve Timo Boll’dan kurulu kadrosuyla Almanya, üçüncülük maçında G.Kore’yi 3-1 yenerek kazandı.

Rio 2016 Olimpiyat Oyunlarında bayanlar takım maçlarında finalde Almanya’yı 3-0 yenen Çin altın madalyanın sahibi oldu. 2016 tekler Olimpiyat şampiyonu Ding Ning, Olimpiyat i,kincisi Li Xiaoxia ve dünya bir numarası Liu Shiwen’den kurulu Çin bayan takımı, çeyrek finalde K.Kore’yi, yarı finalde ise Singapur’u aynı sonuçla 3-0 yendi. Han Ying, Petrissa Solja ve Shan Xiaoxia’dan oluşan Almanya bayan takımı ise finalde Çin’e yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu. Almanya, çeyrek finalde H.Kong’u ve yarı f,nalde ise Japonya’yı aynı sonuçla 3-1  yendi. Bayanlar takım maçlarında bronz madalyayı, üçüncülük maçında Singapur’u 3-1 yenen Japonya elde etti.  2016 Olimpiyatları tekerl dördüncüsü Ai Fukuhara, Kasumi Ishikawa ve İto Mima’dan kurulu Japonya bayan takımı üçüncülüğü elde ederek bronz madalyanı sahibi oldu.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam