SON DAKİKA
reklam
reklam

Darbe girişiminde Genelkurmayda yaşananlar fotoğraflara yansıdı

Eklenme Tarihi: 23 Ağustos 2016, Salı - 08:00   Okunma Sayısı: 60850

ANKARA

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimisırasında, Genelkurmay Başkanlığında yaşananlara ilişkin fotoğraflara ulaşıldı.

Darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında dosyaya giren fotoğraflar, Genelkurmay Başkanlığındaki güvenlik kamerası kayıtlarından elde edildi.

Fotoğraflarda, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetlerinden ihraç edilen eski Genelkurmay Personel Başkanı Korgeneral İlhan Talu, Tümgeneral Mehmet Dişli ve eski Genelkurmay Adli Müşaviri Tuğgeneral Hayrettin Kaldırımcı da yer alıyor.

Talu'nun elinde dosyalarla görüldüğü fotoğraflarda, darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında bulunan siviller de dikkati çekiyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam