Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-maliye-bakani-agbal-turkiyeyi-daha-iyi-noktalara-tasiyacagiz-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Maliye Bakanı Ağbal: Türkiye'yi daha iyi noktalara taşıyacağız - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Maliye Bakanı Ağbal: Türkiye'yi daha iyi noktalara taşıyacağız

Eklenme Tarihi: 2 Eylül 2016, Cuma - 08:00   Okunma Sayısı: 65053

ANKARA

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bakanlıklardaki görev değişiklikleriyle ilgili, "Bunlar bir nöbet niteliğinde vatan görevi. Bunu bir bayrak devri olarak görmek lazım." dedi.

KKTC Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş ile beraberindeki heyet, Ağbal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ağbal, İçişleri ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlıklardaki görev değişikliklerine ilişkin soru üzerine, bakanlık görevinin milletin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın kendilerine emanet ettikleri görevler olduğunu söyledi. 

 

"Türkiye ekonomisini daha güçlü noktalara taşıyacağız"

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ekonomiye etkilerine ilişkin soruyu da yanıtlayan Ağbal, darbe girişimine karşı hükümetin ekonomi cephesi olarak önemli bir duruş sergilediklerini ifade etti. 

Ekonomide meydana gelebilecek dalgalanmaları bertaraf etmek ve yakalanan istikrarı sürdürmek için büyük bir kararlılık gösterdiklerini dile getiren Ağbal, "Hükümet olarak daha ertesi gün yapılan açıklamalarla ve ekonomiyle ilgili birimlere verilen talimatlar neticesinde gerek Merkez Bankamız gerekse finansal piyasalarla ilgili kuruluşlarımız gerekli çalışmaları yaptılar. Hükümet olarak gerekli adımları attık." diye konuştu. 

Bugün itibarıyla döviz, faiz ve borsa cephesinde ekonominin kalıcı ve sürdürülebilir yapısını devam ettirdiğinin altını çizen Ağbal, özellikle son bir ayda reformları oluşturan parçaları ardı ardına gerçekleştirdiklerini belirtti.

Türkiye'nin ekonominin temellerinin sağlam olduğunu kaydeden Ağbal, "Bundan sonra atacağımız adımlarla da Türkiye ekonomisini daha güçlü noktalara taşıyacağız. Kimsenin endişesi olmasın. Global ekonomide meydana gelen gelişmeler şu an itibarıyla Türkiye'nin lehine. Bu gelişmelerden Türkiye olarak en iyi şekilde faydalanma noktasında atmamız gereken adımlar var. İnşallah onları da atarak Türkiye'yi daha iyi noktalara taşıyacağız." ifadelerini kullandı.  

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam