SON DAKİKA
reklam
reklam

FETÖ'nün kadın yapılanmasına operasyon: 21 gözaltı

Eklenme Tarihi: 5 Eylül 2016, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 77066

ELAZIĞ

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 8 ilde düzenlenen operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan 33 kişiden 21'i gözaltına alındı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün "kadın yapılanmasında" yer alan ve aralarında bölge sorumlusu, ev ablası, büyük bölge talebe mesulü, yurt sorumlusu, mütevelli heyeti üyesi, imam, cemaat içi evlilik işlerini düzenleyenler ile bu yapılanmaya finans sağlayan kişilerin de bulunduğu 33 kişi hakkında soruşturma başlattı.

Gözaltı kararı verilen 33 şüphelinin yakalanması amacıyla Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi koordinasyonunda Elazığ, Kayseri, Mersin, Osmaniye, Bingöl, Manisa, Gaziantep ve Malatya'da belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Operasyonda 21 kişi gözaltına alındı, 12 şüphelinin yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam