Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-agrida-sehit-olan-koy-koruculari-icin-toren-yapildi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Ağrı'da şehit olan köy korucuları için tören yapıldı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Ağrı'da şehit olan köy korucuları için tören yapıldı

Eklenme Tarihi: 17 Eylül 2016, Cumartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 71608

AĞRI

Ağrı'da Tendürek Dağı Gökçebulak köyü mevkisinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan biri emekli 8 köy korucusunun cenazeleri, Erzurum'da otopsileri yapıldıktan sonra Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılımıyla bu kentte gerçekleştirilen tören sonrası helikopterlerle Doğubayazıt'a taşındı.

Doğubayazıt 1. Mekanize Tugay Komutanlığı'nda, şehit cenazelerinin getirilmesi dolayısıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in de katıldığı tören yapıldı.

Terör örgütü PKK mensuplarının saldırısında şehit olan 7 geçici köy korucusu ve bir emekli korucunun yakınları, tören alanında hazır bulundu.

Şehitlerin öz geçmişleri okunduğu sırada yakınlarından bazıları sinir krizi geçirdi. Bakan Soylu, şehit yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı.

Törende, ülkenin ve milletin birlik ve beraberliği ile şehitler için dua edildi.

Daha sonra ambulanslarla Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna götürülen şehit cenazeleri, bugün bu ilçede toprağa verilecek.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam