SON DAKİKA
reklam
reklam

Kayserispor yönetiminden Hakan Kutlu'ya ret

Eklenme Tarihi: 8 Kasım 2016, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 68738

KAYSERİ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da, Osmanlıspor maçının ardından istifasını açıklayan teknik direktör Hakan Kutlu'nun, takımdan ayrılmasına yönetim izin vermedi.

Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kutlu'nun istifa kararını duyurmasının ardından yönetim kurulunun bir araya geldiğini söyledi.

"Hakan Kutlu ile devam kararı alındı"

Yıldız, "Teknik direktörümüzün açıklaması, yönetim kurulunda değerlendirildi. Yönetim kurulu, Hakan Kutlu ile görüşme yaptı ve devam kararı alındı. Takımımız şu an izinli. Yarın yapılacak idmanda teknik direktörümüz takımın başında olacak." diye konuştu.

"Görevimin başındayım"

Teknik direktör Kutlu da görevine devam ettiğini belirterek, "Başkanla görüştük, bir problem yok. Görevimin başındayım." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam