Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-bulgar-emniyet-mudurunun-kizi-uyusturucuyla-yakalandi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Bulgar emniyet müdürünün kızı uyuşturucuyla yakalandı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Bulgar emniyet müdürünün kızı uyuşturucuyla yakalandı

Eklenme Tarihi: 17 Kasım 2016, Perşembe - 16:00   Okunma Sayısı: 83366

Kapıkule Sınır Kapısı'nda üzerinde uyuşturucu bulunan Bulgaristan vatandaşı hukuk fakültesi öğrencisi kadınla, otomobil sürücüsü tutuklandı. Üniversite öğrencisi kadının babasının, Bulgaristan'da emniyet müdürü olduğu öğrenildi.

Türkiye'ye giriş yapmak için Bulgaristan'dan Kapıkule Sınır Kapısı'na gelen Ahmet K'nin kullandığı otomobil ve içindeki yolcular şüphe üzerine arandı.

Yapılan kontrolde Bulgaristan'da hukuk fakültesi 4'ncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Desislava I'nın montuna gizlenmiş 3 kilogram esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili sürücü Ahmet K, yolcular Desislava I. ve kardeşi Zornitsa I. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorguların ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Ahmet K. ve Desislava I. tutuklandı. Zornitsa I. ise adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan üzerinde uyuşturucu ile yakalanan Desislava I'nın babasının, Bulgaristan'daki bir ilçenin emniyet müdürü olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam