SON DAKİKA
reklam
reklam

FETÖ'nün cezaevi yapılanmasına operasyon: 20 gözaltı

Eklenme Tarihi: 22 Kasım 2016, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 65245

İSTANBUL

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖcezaevi yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 8 ilde gerçekleştirilen operasyonda, 20 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca yürütülen soruşturma kapsamında, ByLock kullandıkları iddia edilen ve aralarında Silivri Ceza İnfaz Kurumu Müdürü H.T. ile infaz koruma memurlarının da bulunduğu 25 personel hakkında gözaltı kararı verildi.

25 adrese eş zamanlı operasyon

Soruşturma bünyesinde, İstanbul, Ankara, Bursa, Çanakkale, Kırıkkale, Tokat, Ordu ve Rize'de 25 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü H.T'nin de aralarında bulunduğu 20 şüpheliyi gözaltına alındı.

Savcının talebi üzerine nöbetçi hakimlikçe verilen karar uyarınca şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama yapılıyor.

Soruşturma kapsamında daha önce 230 personel hakkında işlem yapılmış, bunlardan 17'si tutuklanmıştı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam