SON DAKİKA
reklam
reklam

Fenerbahçe performansıyla göz dolduruyor

Eklenme Tarihi: 25 Kasım 2016, Cuma - 14:00   Okunma Sayısı: 72502

Sezon başında Fransa 1. Futbol Ligi takımlarından Monaco'ya elenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme şansını kaybeden Fenerbahçe, Süper Lig'de de ilk 3 maçta sadece bir puan aldı, tarihinin en kötü başlangıcını yaptı. Sarı-lacivertli ekip, Süper Lig'in 4. haftasında 5-1 kazandığı Kasımpaşa maçıyla önemli bir çıkış yakaladı.

Süper Lig'de ilk 3 haftada topladığı bir puanla sıralamada son 3 takımdan biri olan Fenerbahçe, üst üste aldığı iyi sonuçların ardından 11. hafta sonunda 3. sıraya kadar tırmandı. UEFA Avrupa Ligi'nde ise ilk maçta grubun zayıf ekibi Zorya ile deplasmanda berabere kalan sarı-lacivertliler, daha sonra yaptığı 4 maçta 3 galibiyet elde ederek, grup liderliğine yükseldi.

Fenerbahçe, son 12 resmi maçta 9 galibiyet alırken, 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Sarı-lacivertliler, 1 maçtan da yenilgiyle ayrıldı.

Savunma geçit vermiyor

Fenerbahçe, son bir ayda yaptığı 6 resmi maçı da kazandı, savunmadaki performansıyla rakip golcülere fırsat tanımadı.

Süper Lig'de son bir ayda yaptığı 4 maçı kazanan sarı-lacivertliler, attığı 11 gole karşılık kalesinde sadece bir gol gördü.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam