SON DAKİKA
reklam
reklam

Kasımpaşa'nın rakibi Beşiktaş

Eklenme Tarihi: 16 Aralık 2016, Cuma - 12:00   Okunma Sayısı: 78728

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında ligin namağlup ekiplerinden Beşiktaş'la karşılaşacak Kasımpaşa, rakibine sürpriz yapmak istiyor.

Teknik direktör Kemal Özdeş'in takımın başına gelmesiyle çıkışa geçen lacivert-beyazlılar, geçen hafta Çaykur Rizespor'u deplasmanda yenmeyi başarmıştı. Kasımpaşa, ligde topladığı 15 puanla 14. sırada bulunuyor.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş ise topladığı 32 puanla averajla 2. sırada yer alıyor.

Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Kasımpaşa evinde iki kez yenildi

Süper Lig'de çıktığı 7 iç saha maçında, üç büyük diye tabir edilen takımların ikisine (Fenerbahçe ve Galatasaray) mağlup olan Kasımpaşa geride kalan 5 karşılaşmada ise diğer rakiplerine yenilmeyerek iyi bir grafik sergiledi.

Taraftarı önünde çıktığı ilk resmi karşılaşmada Adanaspor ile 1-1 berabere kalan lacivert-beyazlılar, Rıza Çalımbay'ın yerine teknik direktörlüğe getirilen Kemal Özdeş gözetimindeki ilk maçında Fenerbahçe'ye 5-1 mağlup olmuştu.

Söz konusu karşılaşmanın ardından oynadığı 4 iç saha maçında 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan lacivert-beyazlılar, son iç saha maçında ise Galatasaray'a 2-1'lik skorla kaybetmişti.

Kasımpaşa, sahasında oynadığı son 5 mücadelede rakip filelere 8 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

Kaynak: aa
Editör: aa

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam