SON DAKİKA
reklam
reklam

Altının onsu 2 ayın zirvesinde dengelendi

Eklenme Tarihi: 24 Ocak 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 72026

İSTANBUL 

ABD Başkanı Donald Trump'ın ekonomi politikalarına ilişkin belirsizliklerin uluslararası piyasada altın talebini artırması ile ons fiyatı iki gündür analistlerin direnç olarak nitelendirdikleri 1.220 doların üzerini test ediyor.

Asya piyasalarında dün olduğu gibi bugün de 1.220 doların üzerine çıkan ve son iki ayın en yüksek seviyesi olan 1.220,1 doları gören ons altın, saat 10.00 itibarıyla önceki kapanışın hemen altında 1.215,0 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Çeyrek altın 241, Cumhuriyet altını 985 liradan satılıyor

Yurt içinde ise gram altın, bugünkü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı öncesinde sınırlı da olsa yükseliş eğiliminde hareket ediyor.

Serbest piyasada gram altın, şu dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,3 üzerinde 147,3 liradan alıcı bulurken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 241, Cumhuriyet altını 985 liradan satılıyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam