Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-basarimin-sans-olmadigini-kanitlamak-zorundayim-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
'Başarımın şans olmadığını kanıtlamak zorundayım' - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

'Başarımın şans olmadığını kanıtlamak zorundayım'

Eklenme Tarihi: 30 Ocak 2017, Pazartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 74414

2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda masa tenisi branşında altın madalyakazanarak bir ilke imza atan Abdullah Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2017 yılı için yoğun bir program bulunduğunu belirterek, bu tempoya göre çalıştığını ifade etti.

Mayıs'ta Dünya Takımlar Masa Tenisi Şampiyonası'nın Slovakya'nın ev sahipliğinde, eylül ayında da Slovenya'da hem ferdi hem de takımlarda Avrupa Şampiyonası yapılacağını vurgulayan Abdullah, bu yıl daha çok çalışması gerektiğini dile getirdi.

Bu iki önemli organizasyon öncesinde kamplar yapacaklarını ve uluslararası organizasyonlara katılacağını anlatan Abdullah, "2016 Rio'da şampiyon olduktan sonra herkesin benden beklentisi fazlalaştı. Her gittiğim uluslararası organizasyonda final oynamak zorundayım. Başarımın şans olmadığını kanıtlamak zorundayım." ifadelerini kullandı.

"Partnerlerimiz çok kaliteli"

2020 Tokyo hazırlıklarını hırslı bir şekilde sürdürdüğünü belirten Abdullah Öztürk, çalışma arkadaşlarının da kendisine yardımcı olduğunu söyledi.

2020 Paralimpik Oyunları'na yönelik hem kendi hem de takım arkadaşları adına büyük umutlara sahip olduğunu ifade eden milli raket, şunları kaydetti:

"Hazırlıklarımız çerçevesinde antrenman yaptığımız arkadaşlarımız çok kaliteli. İçlerinde Avrupa ve dünya şampiyonu isimler var. Antrenmanlarımızı onlarla yapıyoruz. Takımlarda da şampiyon olabilecek potansiyele sahibiz. Bu tempoyu korursam, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda da ülkeme bir kez daha altın madalya getirmek istiyorum."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam