Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-dileyene-deniz-dileyene-orman-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Dileyene deniz dileyene orman - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Dileyene deniz dileyene orman

Eklenme Tarihi: 1 Şubat 2017, Çarşamba - 12:00   Okunma Sayısı: 91024


38 bin 270 metrekare alan üzerinde kurulan Marmara Kule projesinde 1+1 ve 3+1 tipinde büyüklükleri 72 metrekare ile 167 metrekare arasında değişen toplam 246 adet daire bulunuyor. 
Marmara Kule fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projeden konut satın almak isteyenler yüzde 25 peşinat ile banka kredisi kullanabiliyor. Ayrıca 36 ayda sıfır faiz, 60 ayda yüzde 0,50, 120 ayda ise yüzde 0,70 oranında özel faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor.  Marmara Kule projesinin sakinlerine sunduğu sosyal donatılar arasında; açılır-kapanır yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı, kapalı otopark, kreş, güvenlik, kuru temizleme, araç yıkama hizmeti ve mini market hizmetleri bulunuyor. 

Acıbadem’in yeni gözdesi

İstanbul’u üst düzey konforla yaşamak isteyenler için tasarlanan The Mandarins Acıbadem, rahat ödeme planıyla da ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kolaylık sağlıyor. Peşinat, aylık ve ara ödemeler alıcıyla beraber kararlaştırılarak kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. %5 peşinat imkanı sağlanan projede, %0,70 faizle 36 aya varan şirket içi vadelendirme yapılıyor. Ödemenin %30’u ise dairenin teslimatı sonrasında talep ediliyor. Yaklaşık bir yıldır satışta olan dairelerin %60’ı satılmış bulunuyor. 
İki etap olarak tasarlanan ve ikinci etabı 2017’nin başında başlayacak olan The Mandarins Acıbadem’in toplam yatırım tutarı 1 milyar 200 milyon TL’ye ulaşıyor. 2018 Mayıs’ında tamamlanacak olan projede tapular sahiplerine hemen teslim ediliyor. 493 seçkin dairenin yer aldığı, 1+1'den 5+1 dublekse uzanan daire seçeneklerinin bulunduğu projede daire fiyatları 590 bin TL’den başlıyor.

Beylikdüzü’ne değer katan proje

14 yıldır güvenilir binalar üreten Babacan Holding, ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanyaya imza atıyor. Beylikdüzü’nde yükselen ‘Babacan Premium’ ve Yeşilköy’de Atatürk Havalimanı'na en yakın lokasyonda bulunan ‘Babacan Port Royal’ projelerinde, 240 ay vade, aylık yüzde 0.75 ila 0.85 arasında faiz oranlarıyla artık konut sahibi olmak daha da kolaylaşıyor.
Ulaşım kolaylığı ve lokasyonuyla da dikkat çeken 'Babacan Premium', E5’e 100 metre, metrobüs istasyonuna 500 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 km mesafede yer alıyor. Projeden İstanbul Üniversitesi de dahil ve birçok özel üniversiteye metrobüs ve diğer toplu taşıma araçlarıyla 15 dakika içinde ulaşmak mümkün oluyor.
Bölgenin en karlı yatırımı
Kampanyanın geçerli olduğu bir diğer proje ise lokasyonunun en lüks ve en ulaşılabilir projesi olan Babacan Port Royal, Yeşilköy’de Atatürk Havalimanı'na en yakın lokasyonda E5 üzerinde bulunuyor. ‘Babacan Port Royal’de daireler 277 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 
Toplam 4 blok, 802 daire ve 80 adet ticari üniteden oluşan projeden 50 ay vadeli sıfır faiz imkanı ile ev sahibi olmak mümkün. İnşa edildiği lokasyondaki projelere kıyasla yüzde 30 daha ekonomik fiyatlar sunan Babacan Port Royal fiyat avantajı ile yatırımcılar tarafından bölgenin en karlı yatırımı olarak gösteriliyor.
Çok yönlü bir proje
 'Babacan Premium'; 28.620 metrekare alan üzerinde residence, tower, terrace, home office, mall ve otel olarak inşa ediliyor. 1.140 adet konuttan oluşan projenin residence kısmının Haziran 2018, kule bölümünün ise Aralık 2018'da teslim edilmesi planlanıyor. Büyüklükleri 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde değişen dairelerin metrekare fiyatları 3.500 TL'den daire fiyatları ise 315 bin TL’den başlıyor. 

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam