SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe Gülsuyu Cemevi Derneği’nde görev değişimi

Eklenme Tarihi: 10 Mart 2017, Cuma - 15:00   Okunma Sayısı: 221650


Maltepe Cem Evi Kor. Yap. Yaş. Yar. Day. ve Alevi Kültürünü Geliştirme Derneğinin yaptığı yönetim kurulu toplantısında Sebahattin Doğan’dan boşalan Maltepe Cem Evi Başkanlığına yönetim kurulu kararı ile Erdinç Yılmaz yeni başkan olarak seçildi.
Konuyla ilgili Erdinç Yılmaz’ın yaptığı basın açıklamasında ise yönetim değişimi ile ilgili bilgi verilerek  birlik çağrısında bulunuldu.
“Yola ikrar vermişlerin, aşk ile rıza toplumlarının değerlerini bize taşıyanların nurlarına saygı  ile, Maltepe Cem Evi Kor. Yap. Yaş. Yar. Day. ve Alevi Kültürünü Geliştirme Derneği olarak onlardan aldığımız değerleri geleceğe ikrarlaşarak taşıyacağımız sözü ile cümle canlara selam olsun. Bu süreçte tüm emeği geçen canlara, geçmiş başkan ve yönetimlerimize, derneğimizin oluşmasında ve gelişmesinde bir taş koymuş canlara emeklerinden ötürü teşekkür ediyor Hak aynaları, Hızır yardımcıları olsun diyoruz. Derneğimizin başkanlığını yönetim kurulu kararı ile devralmış durumdayız. Bu dönemler Hak Yola, Alevi Yasasının rehberliğine daha fazla ihtiyacımız olan dönemlerdir.
Hakikat karanlıkta ışıldar, Yolun Çerağları karanlığı aydınlatacaktır. Hak Yol Alevi Yasası gereği birlik olmak, birliği tüm renkleri koruyarak rıza ile bir araya getirmek, mahallemizin, mahalle halklarımızın, kurumlarımızın birlikte yürüme gücünü ve anlayışını ortak amaçlar doğrultusunda birleştirmek temel görev olarak omuzlarımızdadır. Bizler Maltepe Gülsuyu Cemevi yönetimi olarak bu sorumluluk bilinci ile yaklaşacak, çözümlerimizi oluşturacağız. Tüm kurum ve kuruluşların da bu birlik anlayışını güçlendirmeleri bizim için önemlidir. Maltepe Cem Evi Kor. Yap. Yaş. Yar. Day. ve Alevi Kültürünü Geliştirme Derneği olarak Tüm canlara çağrımızdır. Çocuk, Genç, Yaşlı cümlenizi birlik içerisinde görev almaya ve çalışmaları güçlendirmeye çağırıyoruz.” Denilerek dernek üyeleri başta olmak üzere   Çocuk, Genç, Yaşlı  demeden herkeslesin birlik içerisinde görev almaya ve çalışmaları güçlendirmeye çağırıldı.

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam