SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe ADD’de kan değişimi

Eklenme Tarihi: 20 Mart 2017, Pazartesi - 16:00   Okunma Sayısı: 159852

ADD Maltepe Şube Başkanlığı yapan Hikmet Cömert ile yarışan Olcay Yılmaz yenidönemde oldu. ADD Maltepe Şube Yönetim Kurulu Üyeliğine ise; Nuray Şepçi, Hülya Dönmez ,Yıldız Solmaz ,Umut Karagöz, Seda Karamanve Zişan Topakoğlu seçildiler Başkan Yılmaz seçilmesinden sonra yaptığı açıklamasında ise ''Devrim ve ilkeleri uğruna goÅNzümü kırpmadan her mücadelenin içine gireceğim, Ulu Önderin adını taşıyan Atatürkcü Düşünce Derneği genel kurulunda, şahsıma omuz veren, mücadele eden, güvenip oy veren tüm dava arkadaşlarıma goÅNnülden teşekkür ederim. Devraldığımız bu onurlu görevi en iyi şekilde yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.'' Diyerek aldıkları görevi en iyi şekilde yapacaklarını ifade etti. Atatürkcü Düşünce Derneği Maltepe şubesinin yeni başkanıOlcay Yılmaz ise 14 Mart Günü ise yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Dernek merkezinde yapılan toplantıyaADD Maltepe şubesi yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundular. Toplantıda bir konuşma yapan Olcay Yılmaz,

”Basın halkın sesidir, yaşadığı sorunları en iyi bilen bir kardeşinizim, kitlelere ulaşmanın en etkili aracıdır. ADD Maltepe yönetim kurulu olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz, ADD Genel Merkezinin geliştirilecek politikaları ilçemizde uygulamaya çalışacağız.Ülke gündemindeki konuları yakından takip edip Atatürk ilkeleridoğrultusunda toplumun bilinçlenmesi ve aydınlanmasıiçin üzerimize düşeni sorumluluk bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Diyerek derneklerinin Atatürk ilkeleri doğrultusunda çalışacağını ifade etti.

Olcay Yılmaz ADD Genel Merkezinin ve Maltepe Şubelerinin16 Nisan Anayaysa Referandumunda ise neden “Hayır”diyeceklerini ise şöyle açıkladı.“Öncelikle bunu belirtmek isterimki; bizim; Cumhurbaşkanı Erdoğan’lave AK partilerle şahsibir sorunumuz yok .Ancak; cumhuriyetinkurucu değerlerini yıpratmakisteyenlerle hangi siyasi partide olursa olsun sorunumuz var. AK Parti’ye yıllarca FETÖ Konusunda defalarca uyardık. Ve FETÖ’de cumhuriyetin kurucudeğerlerini yıpratmak isteyen birterör oÅNrgütü olduğu gibi ;çoğunluklada AK Parti içinde yuvalandılar. Atatürkcü ve cumhuriyetin kurucu değerlerini savunanlara dakumpas kurdular. Ne yazık ki uyarlarımızıdikkate almadı ve 15 Temmuz Darbe Girişimi yaşandı.Takdir Ederseniz ki; AK Parti’nin 15 yılık iktidarında toplum ve halkımız nezdinde başarılı icraatları de olmakla birlikte yeri geldi eleştirimizi de yaptık. Ki parlamenter sistem de bu başarılı icraatları sergilemesindeyarar sağladı. Biz de diyoruz ki; parlamentersistem size engel olmuyor. Niçin;başkanlık sisteminde ısrar ediliyor. Kaldı ki; halkımızınbu tür kaygıları ve endişeleri giderilmediğiiçin anket sonuçlarında hayır önde çıkıyor. Nitekim;halen FETÖ tehlikesi de geçmiş değil ve AnayasaDeğişliği kabul edilirse FETÖ durumu da fırsat bilip bir darbe girişiminde daha bulunabilir ve vatandaşlarımız çok büyük sıkıntılara düşebilirler. “Diyerek 16 Nisan Anayaysa Referandumunda ise ADD’nin neden “Hayır” diyeceğini açıkladı. Olcay Yılmaz’a Hollanda'nın skandal tavrına ilişkin de bir soru soruldu ve Yılmaz da soruya söyle cevap verdi. “Bu tavrın Türkiye’yi rencide eden bir tavır olduğunu ve Türkiye’nin hiçbir devlettarafından rencide edilemeyeceğini, ADD olarakgerekli tavrı ortaya koyduklarınıve Türkiye sözkonusu olduğunda hangidüşünceden olursak olalım;”Türkiye Söz KonusuOldu Mu Bir Araya Geliriz.”“ Diyerek Hollanda'nınskandal tavrına serttepki gösterdi.Olcay Yılmaz’a 16Nisan Referandumu sonrasıADD’nin Maltepe Şubesi’ninneler yapacağı dasoruldu. Yılmaz ise soruyaşöyle cevap verdi.“Bizlerin ilkesi Atatürkilke ve cumhuriyet çıtasınıdaha yukarılara taşımaktır.Yapacağımız yeni ve farklı çalışmalarımızla Atatürk ve cumhuriyetsevgisini gençlerimize anlatacağız. Maddi zorluk çekenüniversiteli gençlerimize burs ve onların barınmaları için yurtteminini sağlamaya çalışacağız. Derneğimiz üyesi emekli öğretmenlerimiziücretsiz İngilizce ve bilgisayar kurslarını dahaftanın belirli günlerinde derneğimizde uygulayacağız. Ülkemize Atasına ve cumhuriyetine sahip çıkacak hayırlı gençlerimizinher zaman destekçisi olmaya gayret göstereceğiz.”Olcay Yılmaz konuşmasının son boÅNlümünde ise “ Bu bizlerin ilk tanıtım toplantısı yakın zamanda farklı çalışmalarımızı yine sizlere sunacağız sizlerin de derneğimize gazetelerinizle desteğinizi de bekliyoruz” Diyerek gazetecilerden de destekleriniistedi. Biz de Tünaydın Gazetesi olarakADD Maltepe Şube Başkanıolan Olcay Yılmaz’a ve yeni yönetimine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam