SON DAKİKA
reklam
reklam

Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor 18. randevuda

Eklenme Tarihi: 31 Mart 2017, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 71118

İSTANBUL

Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor, Süper Lig'de yarın 18. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında ligde geride kalan 17 maçtan 12'sini Fenerbahçe, 4'ünü Kardemir Karabükspor kazandı, bir müsabaka da berabere sonuçlandı.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 5-0 kazandı.

Lens dönüyor

Babasının cenazesine katıldığı için Atiker Konyaspor maçında oynayamayanFenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Jeremain Lens, formasına kavuşuyor.

Ligde 10 Mart'ta oynanan Aytemiz Alanyaspor maçından sonra babasının cenaze töreni için Surinam'a giden Lens, 21 gün sonra Kardemir Karabükspor maçıyla sahaya çıkacak.

Sakatlığının ardından antrenmanlara başlayan ve takımla belli çalışmalara katılan kaleci Volkan Demirel'in, Kardemir Karabükspor karşısında riske edilmeyeceği öğrenildi.

 

4 oyuncu ceza sınırında

Fenerbahçe'de 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde Volkan Şen, Mehmet Topal, Miroslav Stoch ile Ozan Tufan, yarınki maçta sarı kart görmeleri durumunda ligin 27. haftasındaki Akhisar Belediyespor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam