Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-makinist-st-petersburgdaki-saldirida-yasadiklarini-anlatti-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Makinist St. Petersburg'daki saldırıda yaşadıklarını anlattı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Makinist St. Petersburg'daki saldırıda yaşadıklarını anlattı

Eklenme Tarihi: 4 Nisan 2017, Salı - 14:00   Okunma Sayısı: 69392

MOSKOVA

Rusya'nın St. Petersburg kentinde dünkü saldırıda bombanın patladığı trenin makinisti Aleksandır Kaverin, patlama sesini duyduktan sonra istasyona kadar gitme kararı aldığını söyledi.

Kaverin, St. Petersburg'da gazetecilere saldırı anı ve sonrasında yaşananları anlattı.

"Acil durum butonlarından çok sayıda çağrı gelmeye başladı"

Şiddetli bir patlama sesi duyduklarını ve sonrasında toz bulutu gördüklerini aktaran Kaverin, "Vagonlardaki acil durum butonlarından çok sayıda çağrı gelmeye başladı. Treni istasyona kadar yavaşlamadan götürme kararı aldım ve durumu telsizden merkeze bildirdim. Ne olduğunu ancak tren durduktan sonra anladık." dedi.

Kaverin, tren durduğunda platformda panik yaşanmadığını, yaralılara ilk müdahalenin yolcular tarafından yapıldığını belirtti.

St. Petersburg Metrosu Direktörü Vladimir Garyugin de makinistin treni durdurmayarak doğru davrandığını ve bu sayede ölü sayısının artmasının önüne geçildiğini ifade etti.

Bu arada Sennaya Meydanı istasyonu için bomba ihbarı yapıldığı, güvenlik güçlerinin kontrol amacıyla istasyonu kapattığı bildirildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam