SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP, Maltepe’de “Hayır” Lokması dağıttı

Eklenme Tarihi: 5 Nisan 2017, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 62345

 İSTANBUL
Cumhuriyet Halk Partisi CHP PM Üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü,CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Engin Karaağaç,Maltepe İlçe Başkanı Zeynep Babacan , Maltepe Belediye Belediye Meclis üyeleri Mehmet Ayvataş,Özgür Aksoy,Adile Çınar Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nezahat Karslı,CHP Maltepe Kadın kolları başkanı Hatice Yazıcıoğlu, Maltepe meydanında esnafına ve vatandaşlara “Hayır” lokması dağıttı.
Hüsnü Süslü “Türkiye’de baskıyı daha da 
artıracak bir sistemle karşı karşıyayız”
Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı 16 Nisan tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu çalışmalarını Maltepe meydan çevresinde esnafları ve alış veriş yapan vatandaşları ziyaret ederek sürdürdü. Yapılan çalışmada İlçe Başkanı Zeynep Babacan ve partililere Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü’de eşlik etti. Maltepe meydanında çalışmalara başlamadan önce Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından “hayır” lokması döktürüldü ve vatandaşlara ikram edildi. Vatandaşlara kendi elleriyle lokma ikram eden Babacan ve Süslü, anayasaya değişikliğiyle ilgili referandumda hayır oyu verilmesi çağrısı da yaptı. Ardından esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek tek tek ellerini sıkan , Cumhuriyet Halk Partisi CHP PM Üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü,CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Engin Karaağaç,Maltepe İlçe Başkanı Zeynep Babacan ,Maltepe Belediye Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ayvataş,Özgür Aksoy,CHP Maltepe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yazıcıoğlu, vatandaşlara referandum hakkında bilgiler verdi ve destek istediler.
Zeynep Babacan ”Maltepe  Kararlılığını 16 Nisan da 
Sandıklarda Kendini Gösterecek”
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Zeynep Babacan, “Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı olarak yaklaşan 16  Nisan 2017 tarihindeki referandum süreci ile ilgili  çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürmekteyiz. Bugünkü çalışmalarımızı da Cumhuriyet Halk Partisi CHP PM Üyesi Doç. Dr. Hüsnü Süslü ile birlikte Maltepe meydanı ve çevresinde esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek yapıyoruz. “Hayır lokması” döktürdük ve vatandaşlarımıza ikram ettik.  esnafımızın alış verişe gelen vatandaşlarımızın ellerini tek tek sıkarak onları bilgilendirdik. Referandum süreci ile ilgili neden hayır verilmesi gerektiğini ve memleketimize, milletimize, ülkemize nasıl sahip çıkmamız konusunda gereken bilgilendirmeyi ve aydınlatmayı yaptık. Gittiğimiz her yerde olduğu gibi burada da vatandaşlarımızın gözlerinde “Hayır” kararlılığını seziyoruz. Bu bakımdan bu durum bizler için çok mutluluk verici.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak ve Cumhuriyet Halk Partisinin dışında yine de “Hayır” için bu referandum sürecinde çalışan, ülkemiz ve milletimiz için çalışan arkadaşlarımız olarak büyük bir memnuniyet duyduk.Maltepe’nin kararlılığının 16 Nisan da sandıklarda kendini göstereceğine yürekten inanıyoruz.” Diyerek  16 Nisan Günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu  ile ilgili olarak Maltepe’de “Hayır “ sonuncunun kararlı bir şekilde çıkacağını söyledi. 

 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam