SON DAKİKA
reklam
reklam

Bakan Akdağ’dan ‘Evet’ çağrısı

Eklenme Tarihi: 6 Nisan 2017, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 106821

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mustafa Cebir Onkoloji Merkezinin açılış törenine katıldı. Törene Akdağ'ın yanı sıra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Av. Enver Sedat Çakıroğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, Ümraniye SKM Başkanı Av. Serkan İnanoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören, protokol konuşmaları ile devam etti.
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can: ” Bu merkez özellikle onkoloji noktasında ciddi hizmet verecek bir müessese.”
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bugün açılışını yaptığımız ve az önce Kuzey Hastaneler Birliği Genel Sekreterimizin de ifade ettiği gibi bu merkez özellikle onkoloji noktasında ciddi hizmet verecek bir müessese oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ümraniye olarak vatandaşa hizmeti bir bütün telakki ettiğimiz için belediyenin hizmetleri arasında olsun ya da olmasın hayat standardını yükseltmeye yönelik eğitimde, sağlıkta, hangi dalda olursa olsun kaldırabileceğimiz bir yük varsa onu seve seve kaldırmayı kendimize görev bildik” diye konuştu.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ “Evet” Çağrısı Yaptı 
Katılımcılara hitap eden Sağlık Bakanı Akdağ ise, “Biz Ümraniyelilere, İstanbullu değerli hemşerilerimize hizmet etmek istiyoruz. Hastaneyi iyi işler hale getirmek istiyoruz. Onun için de yönetiminde değişiklik yapmamız lazım. Ama milletin verdiği yetkiyi bize kullandırtmıyorlar. Öyle ya bu hastanede işler iyi gitmezse siz Ümraniyeliler olarak hesabı bize sormuyor musunuz. O zaman müsaade etsinler de biz bu hastanenin nasıl yönetileceğine karar verelim. Ama Türkiye'de oluşturulmuş vesayet sistemi, 1982 Anayasası'yla oluşturulmuş vesayet sistemi sizin seçtiklerinizin üzerinde başka güçler kurmuş. Dolayısıyla siz seçebilirsiniz ama seçtiklerinizin başbakan dahil, bakan dahil yapabilecekleri sınırlı olsun, ordunun öngördüğü düzene göre kurulmuş olan oligarşi sistemi, vesayet sistemi gelsin üzerimizden ne istiyorsa yapsın. Tabiri caizse bu hastanenin üzerinde tepinsin, buradaki yöneticilerin üzerinde tepinsin, biz işimizi yapamayalım, onların derdine değil ki. Şöyle bir anayasa yapmışlar, siz seçersiniz millet olarak ama biz o milleti kontrol edeceğiz. Sizin seçtiklerini kontrol etmemiz lazım. Onları hizaya getirmemiz lazım diye bir sistem kurmuşlar. Değerli kardeşlerim, değerli çalışanların işte şimdi 16 Nisan'da getireceğimiz sistem, Allah'ın izniyle sizlerin o tertemiz 'evet' oylarıyla getireceğimiz sistem bunu nihayet sonlandırıyor. Artık milletin hakimiyeti sonunda hiçbir hakimiyet bu memlekette olmayacak” şeklinde konuştu.
Bakan Akdağ sözlerine ise şöyle devam etti: “16 Nisan 15 Temmuz'un, 15 Temmuz da millet olarak sizin yaptığınız tamamlanma günüdür. 16 Nisan'da biz onu tamamlayacağız. O gün tankların önüne yatarak helikopterlerden, F-16'lardan açılan ateşlere göğsümüzü siper ederek bu milletin haysiyetini, özgürlüğünü, istiklalini muhafaza etmiştik. 16 Nisan'da da bu meseleye karşı çıkan Almanya'ya, Hollanda'ya, her kim varsa PKK'ya, FETÖ'ye bu millet olarak yeter söz de millette, bundan sonra milletindir diyeceğiz.”
Yapılan protokol konuşmalarının ardından kurdele kesimiyle Onkoloji Merkezi hizmete açıldı.

 

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam