SON DAKİKA
reklam
reklam

Genç Saadetliler referandum kitapçığı dağıttı

Eklenme Tarihi: 11 Nisan 2017, Salı - 09:00   Okunma Sayısı: 62709

Dağıtıma Saadet Partisi Maltepe İlce ve Kadın  Teşkilatları da yardımcı oldular. "Anayasa Değişikliği Ne Getiriyor Ne Götürüyor?" başlıklı kitapçıkta  16 Nisan günü yapılacak olan  ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi,HSYK Değişliği ,Askeri Yargının Kaldırılması gibi pek çok önemli konuyu içeren   Anayasa Değişikliği Referandumu İçin  "Hamasetle Değil Düşünerek" karar verilmesi gerektiği belirtiliyor. 
Kitapçıkta özetle şu bilgilere yer verildi: "16 Nisan 2017 tarihinde ülkemiz ve milletimiz açısından çok önemli bir referanduma gidiyoruz. Hükümet kanadı referandum süreci kampanyasını toplumda kutuplaşmayı ve kamplaşmayı daha da artıracak bir üslup ve muhtevayla yürütüyor. Bu yanlış üslup  ve yaklaşım maalesef meselenin müzakere edilmesine fırsat vermemekle beraber 15 Temmuz gibi büyük bir badireyi el ve gönül birliği içinde atlatmış 80 milyon vatan evladını da birbirine düşman eden bir duruma sebep oluyor. Saadet Partisi olarak bizler, bu süreci başından beri yakinen takip ediyoruz ve bu değişikliğin hep ülkemiz lehine olacak şekilde neticelenmesi gayretinde olduk. Başta anayasa değişikliği teklifi olmak üzere ülke meselelerinin kamplaşmaya ve kutuplaşmaya sebep vermeden, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, düşünerek ve müzakere ederek düzeltilebileceğine inanıyoruz. 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandumun sonucu ne olursa olsun ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz." ifadelerine yer verildi.
Kitapçıkta, "Özde değişilik yapmak yerine başka unsurlarla uğraşmak, sadece 'insanımızı oyalamak' anlamı taşır. Oysa esas olan, beklentilere cevap vermek ve huzursuzlukların nedenlerini ortadan kaldırarak hizmet etmektir." denildi.
Kitabın İkinci bölümde ise yeni hükümet sisteminin esasları ve bu esaslara ilişkin  olarak Saadet Partisi'nin görüşlerine yer verildi.Kitapçıkta, AK Parti ve MHP tarafından ortaya konan anayasa değişikliğinin aceleyle hazırlandığı, eksikliklerin ve problemli hususların giderilmesi için yeterince müzakere edilemediği, bu nedenle ülke açısından birçok endişe verici hususu içerdiği vurgulandı. 

 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam