Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-kuafor-adaylari-kiyasiya-yaristi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Kuaför adayları kıyasıya yarıştı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Kuaför adayları kıyasıya yarıştı

Eklenme Tarihi: 13 Nisan 2017, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 109709

Pendik mesleki eğitim merkezi alışılmışın dışında bir yeniliğe daha imza attı. Elektrik teknolojileri, Makine teknolojileri, Metal teknolojileri, Otomotiv teknolojileri Gıda ve aşçılık alanlarının dışında Usta adayları ve mankenleriyle Uluslararası Güzellik ve Bakım Fuarında boy gösterdiler.
Kalfalar sahnede önce 
kendileriyle yarıştılar
Okulun eğitim alanlarından birisi olan Güzellik ve saç bakım eğitimi alan öğrenciler dersten hemen sonra katıldıkları fuarda önce el becerilerini sunmak için kendi aralarında yeteneklerini ortaya koyup yine kendi içlerinden seçtikleri arkadaşlarını sahnede manken yaparak verilen süre içerisinde ilginç saç topuzu yaparak maharetlerini sergilediler.
Usta adayı kalfalara fırsat sağlandı
Okul müdürü Selami Çiçek; 2017 Uluslararası Güzellik ve Bakım Fuarına ekip olarak katkı sunmak, işyerlerinde çalışarak meslek öğrenmeye çalışan gençlerin ufkunu açmak gelecekte aynı başarıları kendi yanlarında yetiştirecekleri gençlere sunmak için bir fırsat olduğunu belirtti.
Müdür yardımcısı Şenay Bilir; işyerlerinde kendi maharet ve yeteneklerini sunarak ekonomik bir kazanç ve meslek kazanmaya çalışan aynı zamanda eğitim alan gençlerin disiplinli ve saygın bir şekilde mesleklerini icra etmelerinin gurur verici olduğunu söyledi.
Alan şefi Arzu Gürkan Yeğit, yıllardır mesleki çalışmalar ve sunumlar içinde olduklarını bu Uluslararası Fuarda kibar, saygılı ve disiplinli bir çalışmayla eserlerini sergileyen kalfa adaylarının jüri, seyirci ve oda başkanlarından övgü almalarının ekibi çok mutlu ettiğini söyledi.
Öğretmen Nejla Süngü kalfa adaylarının saç kesme-saça şekil verme, cilt bakım, manikür, pedikür, saç topuz şekillendirme gibi maharetlerini seyirci ve jüri karşısında güzel sergilediklerini bu aldıkları beğeniyle okul içinde de bir etkinlik yapılarak arkadaşlarının kendilerini izlemelerini sağlayacaklarını belirtti.
Anlatacağımız bir anımız oldu
Kalfa adayı öğrencilerden, Anel Civovic, Birgül Koltuk, Habibe Öztaş, Zeynel Abidin Bilginbir; Pendik mesleki eğitim merkezinin Uluslararası bir organizasyona öğrenci bazında katılım sağlamasından dolayı çok mutlu olduklarını gelecekte daha başarılı organizasyonlara katılmak istediklerini, arkadaşlarına müşterilerine anlatacakları bir hikâyeleri olduğunu belirttiler.
Okul Müdürü Selami Çiçek; öğretmen ve öğrencilerin Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde Uluslararası bir etkinlikte okulu ve Pendik ilçesini başarıyla temsil etmelerinin onur verici olduğunu organizasyon için İstanbul Kadın Kuaförleri Manikürcüleri Esnaf ve Sanatkârlar Odasına ve başkanı Oktay Erkal’a teşekkür etti.

Editör: CENGİZ BAYSU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam