Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-milletin-iradesi-sandiga-yansidi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Milletin iradesi sandığa yansıdı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Milletin iradesi sandığa yansıdı

Eklenme Tarihi: 22 Nisan 2017, Cumartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 66935

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, 16 Nisan Referandumu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede;  Milletin demokrasiden yana olan güçlü iradesini sandığa yansıttığını söyledi.

Türk siyasi tarihinin en önemli, seçim ve karar sürecini, milletin teveccühü ile başarıyla geride bırakıldığına değinen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ‘’ AK Parti’nin ve MHP’nin teklifi ile olgunlaşan anayasa teklifi değişikliğine destek olan, başta aziz milletimiz olmak üzere STK’lara, akademisyenlere, eğitim gönüllülerine, esnaflarımıza, spor camiasına ve en önemlisi genç seçmenlerimize şükranlarımızı ifade ediyoruz. Bu saymış olduğunuz toplumun değişik katmanlarına, değişikliğin anlatılması için, çalışan AK Parti Teşkilatlarımıza, İlçe Teşkilatımıza, bu davanın mihenk taşı Değerli Kadın Kollarımıza, hareketimizin aksiyonunu oluşturan Gençlik Kollarımıza ve tabii ki gece-gündüz demeden Üsküdarımız’da girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayan mahalle teşkilatlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Tüm birimlerimizin sahadaki organizasyonlarını, programlarını, koordine eden SKM ekibimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Türkiye’den önce Üsküdar konuşuldu

Üsküdar’ın her zaman ön planda olduğunun altını çizen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ‘’Üsküdar özel, seçilmiş bir ilçe. Ne yaparsanız yapın, farklı sesler gelir. Türkiye sonuçlarından önce Üsküdar konuşuldu.  AK Parti, Üsküdar’da 16 Nisan referandumundan her zamanki gibi başarılı olarak çıkmıştır. Bunu Üsküdarımız’ın geçmişteki seçim verilerinden görebilmemiz mümkündür. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde 139 bin 939 oy olan Üsküdarımız; 7 Haziran Genel Seçimleri’nde 139 bin 122; 1 Kasım Genel Seçimleri’nde 170 bin oy almış; yüzde 48 ile Üsküdar’da birinci parti olmuştur. Üsküdarımız oyunu muhafaza ederek, 168 bin 800 vatandaşımızın teveccühünü kazanmıştır’’ dedi.

İmar sorununu çözeceğiz

Kentsel dönüşüm ve imarla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesiyle yeniden görüşeceklerini söyleyen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ‘’Hem anayasa değişikliği üzerinde halkımızın imar hususunda ki hem de 30 yıldır süregelen Üsküdarımız’ın imar hususundaki konularında da halkımız bilgilendirilmeye çalışılmıştır. Konu ile ilgili olarak CHP bölgede vatandaşlarımıza yalan ve iftiralar ile propaganda yapmaktan geri durmamış; CHP “Neden Hayır” dediğini anlatmak yerine imar hususundaki aslı olamayan, gerçeği yansıtmayan, kirli bilgiler ile vatandaşlarımız üzerinde korku senaryoları üretmiştir. Yeri gelmişken 30 yıllık Üsküdar’ın imar probleminin çözümüne kararlılıkla ve azim ile üzerine giden, tarihi bir çözümü ortaya koyan Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve ekibine teşekkür ediyorum. CHP’nin bölgemizde siyasi etik kurallarına uygun olmayan, propagandası milletimiz nezdinde kabul görmemiş ve kirli senaryolara komşularımız itibar etmemiş. Etmemesinin sebebi CHP’nin sabıkalı geçmişidir. Teşkilatlarımız; CHP’nin Üsküdar’da oluşturmak istediği kirli algıyı kapı kapı gezerek, her bir ferdin gönlüne dokunarak bozmuştur’’ diye konuştu.

Üsküdar hiç kaybetmedi

Uluslararası medyada ve bazı ulusal medya gruplarında Sayın Cumhurbaşkanımızın evi olan Üsküdar’da yüzde 50’nin altında oy alınmasını karşı bir propaganda olarak kullanıldığını belirten AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ‘’ Hâlbuki tüm resmi verilere bakıldığında Üsküdarımız hiçbir seçimde yüzde 50’nin üzerinde oy almamıştır. Peki, neden bu veri ortadayken algı oluşturmak istenmektedir. Birincisi, Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul’daki ikamet adresi Üsküdar olmasıdır. Bununla birlikte Türkiye genelinde alınan yüzde 52 ye yakın oy yok sayılmakta, başarı gölgelenmek istenilmekte, tartışma bir ilçenin özeline hapsedilmek istenmektedir. İkincisi, AK Parti karşısında hiçbir zaman Üsküdar’da iktidar olmayı başaramamış, CHP’nin komik algı operasyonunun ürünüdür. Bir değer husus ise sosyal medyada küçük hesaplar peşinde koşan, gerçekleri çok iyi bildiği halde art niyetli olarak, konuyu saptırmaya çalışan sözde dava adamlarıdır’’ şeklinde konuştu.

 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam