SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepespor’da FETO kavgası!

Eklenme Tarihi: 27 Nisan 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 207842

Maltepespor Yönetim Kurulu  İlhan Özipekoğlu’nun başkanlığında düzenlediği basın toplantısında  kulübün eski başkanı ve CHP Maltepe Belediye  Meclis Üyesi İlyas Güldiken’in 7 Nisan 2017 tarihinde Maltepe belediye meclisinin bütçe görüşmelerinde sarf ettiği sözlerinden duydukları üzüntüyü ve kızgınlığı ifade ederek  Güldiken’i disiplin kuruluna ve mahkemeye vereceklerini açıkladılar.
Kulüp Binasında düzenlenen toplantıya Maltepespor Başkanı İlhan Özüpekoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cahit Durhan, Atilla Çaycı, Cem Karatepe, Hasan Zengin, Hakan Yalçın, Nevzat Eren ve Kortan Aksu yerel basın mensupları ile kulüp binasında bir araya gelerek iddialara cevap verdiler. Özüpekoğlu  Maltepespor’un başarısı  için herkesin kenetlenmesinin gerektiği haftalarda belediye meclisi gibi  önemli alanlarda kulübü yıpratıcı söylemlerin yapılmasının üzüntü verici olduğunu söyledi.
İlhan Özüpekoğlu  basın açıklamasında şunları belirtti.  “7 Nisan 2017 tarihinde Maltepe Belediye Meclisinin bütçe görüşmelerinde önceki yönetimde birlikte çalıştığımız eski başkan  İlyas Güldiken’in Maltepespor kulübünden Fetöcüler yüzünden ayrıldığını söylediği konusunda duyum aldık .O tarihte Referandum sürecinde politika malzemesi olmamak için cevabımızı bugüne erteledik.Şunu belirtmek isterim ki Maltepespor kulübü  hiçbir siyasi parti ve ideolojinin uhdesinde değildir,Maltepespor’a inanan ve güvenen 37 şerefli yönetici arkadaşlarımızla 2,5 yıldır özveri ile yönetiyoruz. Maltepespor tarihinin en kısa başkanlığını bile yapamadan kaçan,adını bile telaffuz etmek istemediğimiz şahsı bizlere  isnat ettiği Fetöcü iddiasını ispat etmeye, ispat edemediği  taktirde de  kendisini müfteri ilan edeceğimizi, ve hukuksal süreçte kendisine maddi ve manevi tazminat davaları açacağımızı, kazanacağımız paraları da Maltepespor kulübüne hibe edeceğimizi vurgulamak isteriz. Maltepespor kulübünün tarihinde en kısa  6 ay süreli başkanlığını dahi yapamadan kongre tarihi alınmasına rağmen 10 gün bile beklemeden görevden kaçan  bu şahsın söylediklerini kesinlikle kabul etmiyoruz. Ayrıca Maltepe belediye meclisinde konuşan bu şahsı alkışlayanları da tasvip etmiyoruz . Maltepespor kulübü yönetiminde kesinlikle siyaset yapılmaz, sadece spor konuşulur Maltepespor kulübünün sorunları ve geleceği ile ilgili olarak görüşmeler yapılır kararlar alınır ” Diye konuşarak Maltepespor Eski Başkanı  İlyas Güldiken’e  yönetim kurulu üyeleri için söylediği “Fetöcü “ iddiasını ispat etmeye çağırdı. 
Başkan  Özüpekoğlu basın açıklamasında ayrıca Maltepespor’un 3.liglerde mücadele eden bir çok  takımların aksine belediye desteği de almadığını belirterek  bu sezon ligde kalma mücadelesi verdiklerini söyleyerek konuşmasına söyle devam etti.   “3.Liglerde mücadele eden takımların bir çoğu belediye destekli kulüpler.Maltepespor kulübü yönetimi olarak görevde bulunduğumuz 2,5 yıllık süreçte Maltepe Belediyesinden önceki yıllarda verilen maddi destekleri  alamadık, ama buna rağmen 3-4 milyonluk bütçeleri kulübümüzün gelir ve gider dengelerini sağlayarak karşılamaya çalıştık.Kulübümüz borç yükü altına sokmadık, gelirlerini ipotek altına almadık.Sportif açıdan iyi durumda değiliz bu sezon ligde kalma mücadelesi veriyoruz ama 2 maçımız da kazanarak ligde kalacağımıza inanıyoruz.” Diye konuştu.
Maltepespor Başkanı İlhan Özüpekoğlu ve yönetim kurulu üyeleri 23 Nisan Pazar günü Maltepe Hasan Polat Stadında saat 15.30’da oynanacak olan Payasspor maçında takıma destek verilmesini istediler.

 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam