Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-beykozu-tanitma-cabalari-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Beykoz’u tanıtma çabaları - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Beykoz’u tanıtma çabaları

Eklenme Tarihi: 27 Nisan 2017, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 71336

Beykoz Belediyesi, Beykoz Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen etkinliğe Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Medipol Üniversitesi öğrenci grubu, ilçenin tarihi ve turistik noktalarını ziyaret etti.
4 gün sürecek etkinlik güzergâhında Kelebek Çiftliği, Sülün Çiftliği, Polonezköy Kilise, Anı Evi, Öğümce Cam Ocağı, Riva Kalesi, Anadolufeneri, Poyraz 3. Köprü, Yoros Kalesi ve Anadolukavağı, Yuşa Hz. Ziyareti, Çankırı Tuz Evi Ziyareti, 3. Beykoz Çocuk Kitapları Fuarı yer alıyor.
Gezi Programına katılan öğrenciler, Kelebek Çiftliği’nde tırtılları gözlemlerken, Polonezköy’de nesli tükenen sülünlerin yetiştirildiği ortamı görme fırsatı buldu.  Riva Cam Sanat Merkezi’nde çeşm-i bülbülün yapım aşamalarını yerinde inceleyen grup, Anadolufeneri’nde 3. Köprünün eşsiz manzarasını izledi.
Polonezköy’le olan tarihi dostluğumuza şahitlik eden ve inanç turizminde yeri olan Kilise ve Zosia Teyzenin Anı Evi’ni görme fırsatı da bulan grup, Hz. Yuşa’nın manevi iklimini soludu. Kalelerde tarihi belleklerinde canlandıran öğrenciler, Çankırılılar Derneği Tuz Odasına girerek tuz terapisi aldı. Etkinliğe her gün ilçedeki farklı bir üniversiteden öğrenci grubu katılacak, tarihi ve turistik mekânlar ziyaret edilecek.
Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu, programla ilgili olarak: “Doğal güzellikleri ve tarihi, kültürel zenginlikleriyle çok önemli bir yeri olan Boğaz’ın incisi Beykoz’un yeterince tanınmadığını müşahede ettik. Bu gerçekten yola çıkarak, özellikle Beykozlu olmayan vatandaşlarımızın bu eşsiz ilçeyi daha yakından tanınmaları gerektiğini düşündük. Beykoz Kent Konseyi olarak ilçemizin hak ettiği değeri görmesi için biz de kendimizi sorumlu hissettik. Bu bilinçle devamı gelecek projenin ilkinde Beykoz’un üniversitelerinde eğitim gören ama Beykoz dışında yaşayan 30 çocuğumuzu bir  gün boyunca gezilesi ve görülesi güzelliklerimizi yerinde görmelerini sağladık. İnanıyoruz ki bu güzel ilçemiz gelecekte bu çalışmalarımızın da katkısıyla hak ettiği yeri alacaktır. Katkısı geçen tüm çalışma arkadaşlarıma bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Etkinliğe katılan öğrenciler, organizasyona ev sahipliği yapan Beykoz Belediyesine  ve Kent Konseyi Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu’na teşekkür ettiler.

 

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam