SON DAKİKA
reklam
reklam

ACELECİLİĞİ CANINA MAL OLACAKTI !

Eklenme Tarihi: 5 Mayıs 2015, Salı - 07:00   Okunma Sayısı: 69563

AYŞE DURSUN / İSTANBUL

Üsküdar Bağlarbaşı’nda gerçekleşen olayda edinilen bilgiye göre, 11M Üsküdar- Mustafa Kemal hatlı İ.E.T.T yolcu otobüsü, Kültür Merkezi durağında bekleyen yolcularını aldıktan sonra hareket etmeye başladı. O an da hareket eden otobüse binmek isteyen kadın yolcu,  çevredeki vatandaşların ve otobüs şoförünün dikkatli olması sonucu ölümden döndü. Otobüsün altında kalmaktan son anda kurtulan kadın, yere düşerek hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çağırılan 112 Ambulans Servisi kısa sürede yaşlı kadına gereken müdahaleyi olay yerinde yaparken, kazaya şahit olan vatandaşlar ise olay anını şu şekilde anlattı: “ Saat öğlen 2 gibi işte yaklaşık yarım saat önce otobüs bekliyorduk. Kazaya karışan bu otobüs yaklaştı ve yolcularını aldı. Tam hareket edecekti ki, teyzenin biri hızlı bir şekilde otobüse doğru ilerlemeye başladı. Allah’tan otobüs hızlanmamıştı. Teyze dur dur diye bağırdı fakat otobüs şoförünün duyması kesinlikle mümkün değildi. Adımını atmaya çalıştı o anda yere sert bir şekilde düştü. Biz ve duraktaki herkes bağırmaya başladı. Yoksa kafası otobüsün tekerleği altında kalabilirdi. Şoför fark etti de Allah’tan hemen durdurdu otobüsü. Ambulans çağırdık. Kısa bir sürede de ambulans geldi zaten” dedi.
Otobüs şoförünün kazazede kadının yanından bir an ayrılmaması görünürken, yaşlı kadının ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Kaynak: Tünaydın Gazetesi
Editör: Ayşe Dursun

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam