SON DAKİKA
reklam
reklam

Muhtar Ayhan Karpuz oğlunu evlendirdi

Eklenme Tarihi: 4 Mayıs 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 347628

Maltepe Başıbüyük Mahallesi Muhtarı Ayhan Karpuz’un oğlu Eray Karpuz  ve  Nevin Çakır çifti Başıbüyük Büyükbakkalköy Yolu Salon Yeşilçam Salonu’nda görkemli bir kır düğünü töreni ile evlendiler.
Şahitler :Çoban Ve Ergün 
Siyasetçi, bürokrat ve iş adamlarının bir araya geldiği düğünde nikah şahitliğini Maltepe AK Parti İlçe Başkanı Av.Ümit Çoban,İBB Etüd ve Projeler Daire Başkanı Ali Ergün yaptı.
Düğüne, CHP İstanbul Milletvekili  ve TBMM Başkanvekili  Akif Hamzaçebi ,Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Ümit Çoban ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Maltepe Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürü Makbule Koç,AK Parti Belediye Meclis üyesi Mehmet Erikçi,Maltepe Belediyesi Muhtarlık işleri müdürü İslam Erdur,Maltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Soydal,Zümrütevler Mahalle Muhtarı Serkan Aslan,Cevizli Mahalle Muhtarı Fikret Birdal,Yalı Mahallesi muhtarı Ali Bayraklı,Gülsuyu Mahalle Muhtarı Necdet Tümer, Feyzullah Mahallesi Muhtarı Mehmet Kamil Büyükyılmaz, Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Ünal Osmanoğlu,Maltepe Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Adem Kaya,İstanbul Samsunlular Dernek Başkanı Aydın Köse,Zümrütevler Spor Kulübü Başkanı Zafer Yıldırım ile  parti temsilcileri, iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve davetli katıldılar.
Davetliler Mehter Marşı Eşliğinde Karşılandı 
Başıbüyük Mahalle Muhtarı Ayhan Karpuz ve Melahat Karpuz, gelen davetlileri mehter marşı eşliğinde kapıda karşıladı. Düğünde çeşitli ikramlar, yöresel oyun ve müzikler davetlilerden büyük beğeni gördü. Düğünde, takı merasiminde çok uzun kuyruklar oluştu.
Nikah şahitliğini yapan AK Parti İlçe Başkanı Av.Ümit Çoban, evlilik cüzdanını damat ve geline birlikte verdi. Çoban yaptığı konuşmada, “Dünyada her şey halledilir. Olaya güzel yanından, bardağın daima dolu tarafından bakarak bugünkü mutluluğunuzu ömür boyu sürdürün. Evlilik müessesesinde önemli olan evli çiftlerin birbirlerine olan saygı ve sevgisidir. Bunu yaparsanız hayatınızdaki her türlü problemler çözülmüş olur. Hep birlikte ömür boyu mutlu olun. Mutlu ve bahtiyar olarak ihtiyar olun“ Diyerek mutluluklar diledi. 
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ da bir  konuşma yaparak, evliliğin anahtarının saygı, sevgi ve sebat etmek olduğunu belirterek, “Başıbüyük Mahalle Muhtarım Ayhan Karpuz’un evladı Eray Kardeşim ve Nevin Kızımızın yeni bir hayata adım attıkları gün heyecan ve sevinçlerini paylaşıyoruz. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” Diyerek mutluluklar diledi. 

 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam