SON DAKİKA
reklam
reklam

İstanbul'da 'ByLock' davasında üçüncü duruşma başladı

Eklenme Tarihi: 4 Mayıs 2017, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 66832

İSTANBUL

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) şifreli haberleşme programı “ByLock”u kullandıkları iddiasıyla tutuklanan aralarında eski emniyet müdürlerinin de bulunduğu 80’i tutuklu 12’si firari 92 sanığın yargılandığı davanın üçüncü duruşması başladı.

İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesince, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları karşısında yapılan binadaki salonda görülen duruşmada, 80 tutuklu sanık ve avukatı katıldı.

Duruşmada, tutuklu sanıklar ifade veriyor.

İddianameden

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ’nün haberleşme programı “ByLock”u kullandığı gerekçesiyle aralarında eski emniyet müdürlerinin de bulunduğu 80’i tutuklu 12’si firari toplam 92 sanık hakkında “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan 15 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep ediliyor.​

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam