SON DAKİKA
reklam
reklam

Ne kadar ilgili olursanız o kadar incinirsiniz.

Köşe Yazarı: Selami BALTAOĞLU   Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2018, Pazartesi - 11:38   Okunma Sayısı:

Bir insana haddinden fazla değer verirseniz kalbinizi incitirsiniz. Belki gerektiği kadar ama netice itibariyle verilen değerler fazla gelebilir bazı insana. Bazen aynı gökyüzü altında yaşamak bile sizi yeteri kadar heyecanlandırırken, onun için böyle olmayabilir.Gitmek, çözüm olmaz, kalmak her zamanki gibi  zor ve insafsızdır. Hayat, zaman kavram olarak bile insafsız. Unutamazsınız bazen hiçbir şeyi o yüzdendir ki fazla ilgili olmak kalbinizde incinmelere yol açabilir.

İ
nsanları öylesine seversiniz ki onun saçının teline zarar gelse, klişe halini almış dünyayı yakabileceğinizi belirten o malum cümleyi telaffuz edersiniz. Seni seviyorum her an seni düşünüyorum dersiniz, kalbinizle hep hissedersiniz, fakat ne kadar ilgi o kadar eksiklik ona zarar gelmesin diye çırpındığınız kişi sizi tek kelimesiyle yok eder. Bazen tek kelimeye bile gerek kalmaz yalnızca bir hareket, güzel sevgi ile bakış ve güzel kalbinizde bir bakış... 

Aksi takdirde iki tarafta üzülür yıpranır. Hepimiz yaparız bunu, öylesine acıtır kalbimizi sevdiklerimizin sözleri. Bu sözler değim yerindeyse deler geçer ciğeri. Size kalır gerisi artık. Ya kalıp mutsuzluğa göğüs gerersiniz ya da ilgisizlikten kaçıp uzaklaşıp uzaklara gidersiniz.

Sevdiklerinize ilgisiz kalmayın ilgili olun ki, sevdiklerinize ve çevrenize de mutlu olsun. Hayatın tadına varırsınız hayatta ve sevdiklerinizle mutlu kalırsınız.

Umarım yaşamınızda hayat bulursunuz, mutlu bir hayat incitmeden incinmeden güzel bir yaşam dilerim.

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam