SON DAKİKA
reklam
reklam

Almanya’dan milli sevinçlerle döndük

Köşe Yazarı: Nihat HATİPOĞLU   Eklenme Tarihi: 12 Ağustos 2018, Pazar - 12:23   Okunma Sayısı:

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda ülkemiz adına üç sevinç ve gururu bir arada yaşadık.

Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda  Türkiye’nin ilk madalyası Jak Ali Harvey’den geldi. 29 yaşındaki milli atlet, Berlin Olimpiyat Stadı’ndaki 24’üncü Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 2016’dan sonra ay yıldızlı ekibe ikinci kez Avrupa madalyası getirmeyi başardı. Ardından Avrupa Atletizm Şampiyonası’nın üçüncü gün akşam seansında erkekler 200 metre finali koşuldu. Milli atlet Ramil Guliyev, 19,76’lık derecesiyle şampiyona ve Türkiye rekoru kırarak altın madalya elde etti. 2017 Londra Dünya Şampiyonası’nda da altın madalya kazanan Guliyev, kariyerinin ilk Avrupa şampiyonluğuna rekor kırarak ulaştı. Bununla birlikte bir diğer milli atletimiz

Avrupa Atletizm Şampiyonası 400 metre engelli finalinde milli atlet Yasmani Copello Escobar, ikinci oldu ve gümüş madalya kazandı. Ay-yıldızlı atlet Yasmani Copello Escobar, 47.81’lik derecesiyle gümüş madalya kazandı. Milli atlet, elde ettiği derece ile daha önce 47.92’lik Türkiye rekorunu geliştirdi. Ülkemizi ve de bayrağımızı en güzel temsil eden bu üç adama sonsuz teşekkürler ediyoruz.

YENİ LİG DÖNEMİ̇ HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

Geçtiğimiz hafta yeni lig dönemine yazımla  merhaba demiştim. Takımlara, oyunculara, hakemlere ve biz futbol severlere yeni dönem güzellikler getirsin. Kavgasız, küfürsüz, olaysız maçlar, özellikle de derbiler izleyelim. Sarı kırmızılı renklere gönül vermiş biri olarak takımımın bu yıl yine şampiyon görmek isterim.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam