SON DAKİKA
reklam
reklam

KARDEŞLİK

Köşe Yazarı: Çağnur HATİPOĞLU   Eklenme Tarihi: 15 Ağustos 2018, Çarşamba - 10:44   Okunma Sayısı:

Bir evim olacak, çadır gibi içinde kardeşimle yaşayacağım dedi üç yaşındaki yeğenim telefonla son konuşmamızda. Sonra ağlamaya başladı, kardeşim neden gelmiyor diye. Beklenen kardeşe bir hafta vardı fakat ona bu zaman anlatılamıyordu. İşte böyle birşey kardeşlik. Beklersin, seversin bazen bıkarsın, bazen kıskanırsın ama daima seversin. Geçenlerde oğlum dayısının hatırını sormak için telefonla aradı. Kısa bir konuşmadan sonra oğlumda kafa sallayarak tamam dayı kelimeleri baş göstermeye başladı. Oğlumun dayısıyla çok uzun süren telefon konuşma süresi azaldı ve telefon çarçabuk kapandı. Yüz ifadesi ciddileşti. Gelip yanıma anne bundan sonra bunları yapacaksın çünkü dayım benden birşeyler istedi dedi. Peki neydi dayısının yeğeninden istedikleri?

Bak Bozok annen kötü günler geçiriyor. Annene bu hayatta sen bakacaksın. Onunla hep ilgilen. Annen şimdi gizli gizli sigara içer, sen sakın annene içirme. Zaten kalbi rahatsız birşey olmasın!. İşte böyle birşey kardeş olmak ve de böyle birşey abi olmak. Seni çok seviyorum dahi adam Sami Sakarya.

HANİ NEREDE BEKLENENLER

 Aslında ne yalan söyleyeyim her ne kadar çocukluğumu hatta gençliğimi hatırlatsa da Aşkın Nur Yengi’yi pek sevmem. Neden derseniz Zuhal Olcay, Haluk Bilginer evliliği derim daha da birşey söylemem. Hislerim ve ahlakım daha ilerisini söyletmez. Gelelim Aşkın Nur Yengi’ye nereden geldiğime. Benim sevgili Rubato müzik grubum son olarak Aşkın Nur Yengi ile bir programda ortak şarkılar söylediler. İçlerinden bir şarkı vardı ki acımı damarımdan verdi. Hayatımı, hayallerimi, hayalimde olmayanları, beklenenleri, beklenmeyenleri hani nerede dedirtti.

 

Takvimlerden haberin yokmu geçiyor yıllar

Bana küsmüş yüzüme gülmez zalim aynalar

Kimimiz yorgun kimimiz solgun kimi isyankar

Acı gerçek bu ömrümüz bir su geçiyor yıllar

Hani nerde beklenenler medet umdum senelerce

Acılar hep dolu dizgin yine hayır yok gecelerde

Vakit geç olmuş dönülmez yolmuş yürek bin pişman

Bundan böyle bana meyler dost geceler düşman

Vakit geç olmuş dönülmez yolmuş yürek bin pişman

Bundan böyle bana meyler dost geceler düşman

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam