SON DAKİKA
reklam
reklam

Yeşim Demir'le Rüya Yorumları

Köşe Yazarı: Yeşim DEMİR   Eklenme Tarihi: 12 Kasım 2018, Pazartesi - 11:11   Okunma Sayısı:

Merhaba sevgili okuyucularım. Bu haftadan itibaren sizlerle rüyalarınızı bilinçaltı dönüşüm tekniği ile analiz ederek ,sizlere yaşamınızda ve bilinçli olma yolunuzda yardımcı olmaya çalışacağım.Sizlerden gelen rüyaları bu sayfada yorumlayıp,bilinçaltınızın sizlere hayat yolunda neler anlatmak istediğini,rüya okuma yöntemiyle aktaracağım. Bana hayatınızla ilgili danışmak ve bilinçaltınızla ilgili çözümlemek istediğiniz başka sorularınız olursa yine mail adresimize yazabilirsiniz. Ayrıca beni sosyal medya hesaplarımdan da takip edebilir ,çalışmalarım ve seminerlerimle ilgili bilgi alabilir ve toplantılarımıza ücretsiz konuk olarak katılabilirsiniz. Şimdi gelelim ilk gelen rüyayla analizimizi ve yorumumuzu okumaya;

RUMUZ;GONCA GÜL Selamlar Yeşim Hanım,köşeniz hayırlı olsun.Ben rüyamda 819 sayısını gördüm.Ayrıca bakır,uzun saplı parlak güzel bir kap gördüm.Yorumunuzu bekliyorum.Sevgiler. ANALİZİM…Merhaba sevgili GONCA GÜL.İnsanın rüyasında gördüğü rakamlar ,o insanın yaşam tekamülünde ki basamaklarını belirler.8 sayısı senin yaşamında yeni yepyeni bir başlangıç yapacağına ve 819 sayısı da ; 2.5 yıllık bir sürece gireceğine işarettir. 1 sayısı içindeki birliğe ve bütünlüğe ulaştığınızı ,9 ise maneviyatınızda ilgili , yaradanla aranızda büyük bir bağın tekrar kurulacağını anlatıyor.Bakır kap ise size hayatın güzel hediyelerinin yolda olduğunu haber veriyor.Sevgiyle kal gonca gül..

RUMUZ:ALEX…. Merhaba,rüyamda beyaz bir araba,kamyonun altına girdi.Meraktayım.Saygılar.. ANALİZİM..Merhaba sevgili ALEX…Rüyanda hiç ayrıntıya girmemişsin,hiç hangi duygularda olduğunu belirtmemişsin.Sana sadece hayatında bazı değişim ve dönüşümler olacağını güzel düşünerek ,güzel oluşumlar yapmanı tavsiye ederim.Sevgiler.

RUMUZ;MAVİ ÇOCUK.. MUSTAFA KARATAY… Merhaba Yeşim Hanım,selamlarımı ve sevgimi göndererek rüyamı anlatmaya başlıyorum.Rüyamda 7 tepe zindanlarındayım.Büyük bir konser düzenleniyormuş,festival hazırlığı var.Konser Sezen Aksunun konseriymiş.Daha henüz halk gelmeden konser alanına giren ilk kişiyim.Yanımda da tanıdığım bir arkadaşım var ama şu anda onun kim olduğunu hiç hatırlamıyorum.O meydan devasa bir stadyum gibi. ___Oooo,burası kocaman ve bütün halk buraya sığar diyorum kendi içimden.Bir bakayım diyorum sahne arkasındaki çalışmalar nasıl gidiyor?Sezen ne yapıyor?Sahne arkasına gidiyorum ve tüm ekip orada prova yapıyorlar,şarkı söylüyorlar.Sonra milyonlarca insanın yürüdüğünü gördüm.Sessizce ,bağırmadan,slogan filan atmadan köprülerden geçiyorlar ama dikkatimi çeken şey:Dost,düşman herkes birlik olmuş ve su gibi o konser alanına akıyorlar.Rüyamda çok mutluyum ve en üst düzeyde.Yorumunuzu sevgiyle bekliyorum.

ANALİZİM: MUSTAFA KARATAY MAVİ ÇOCUK .. Merhaba Mustafa,Rüyanda gördüğün 7 tepe zindanları, artık hayatının bu dünya boyutunda ki sürgün boyutundan çıktığın,yaşamının koskocaman büyük bir alana açıldığı,yaşam sahnenin çok büyüdüğü,yeteneklerinle sana çok güzel bir ömür bahşedildiği anlatıyor rüyandaki ayrıntılar. Sezen ve sezgi hislerinle,ilahi akış ile yaşamının tekrar şekilleneceğini bilmelisin.İçindeki tüm aynalarınla ve hayatındaki tüm yansımalarınla barış imzalayacaksın.Yolun sevgi,mutluluk ve başarı dolu olacak.Sana verilen özel yeteneklerini artık ortaya çıkarmalısın.Hayata güvenmelisin.Çünkü,köprüyü geçmişsin. Bu rüya sana artık kendine ,özüne tamamen güvenip yaşama sevgiyle,Aşk ile teslim olmanı anlatıyor.Yolun açık olsun.Sevgiler. Evet sevgili okurlarım..Rüyalarınız ve yorumlarımız için sevgiyle takipte ve iletişimde kalalım.Yolunuz ve niyetiniz hep SEVMEK OLSUN, AŞK İLE KALIN.. HOŞÇAKALIN..

Sosyal medya hesaplarım; İNSTAGRAM HESABIMIZ yesimdemirle_yasam_rehberi FACEBOOK GURUP SAYFAM YEŞİM DEMİR İLE HAKİKAT OKULU FACEBOOK SAYFAM Yeşim Demir (MERACEL BAHREYN)

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam