SON DAKİKA
reklam
reklam

Yeşim Demir'le Rüya Yorumu

Köşe Yazarı: Yeşim DEMİR   Eklenme Tarihi: 9 Aralık 2018, Pazar - 00:32   Okunma Sayısı:
 
Merhaba Değerli okuyucularım…
Zaman ne kadar çabuk geçmekte değil mi?Ve insan ne kadar da zamanı yönetmekte zayıf ,farkındasız ve önemsiz davranmakta.Bizler sanki hiç ölmeyecekmişiz gibi rahat ve keyifle harcıyoruz şu sayılı ömür günlerimizi..
Sizler şimdi diyeceksiniz ki Yeşim Hanım;insan ruhu ölümsüzdür,sonsuzdan gelir,sonsuza gider..Haklısınız diyeceğim bende size,Evet insan ruhu ölümsüzdür ancak bedenlerimizin bu dünyada ki varlık amacını yaşayabilmesi için ,belli bir yaşam süresi var.Bunun içinde  ömrümüz ,hayatımız bizim en kıymetli hazinemizdir.İnsanoğlu,dünyaya geliş sebebini bilmediği sürece,yani kendi hakikatini bilmediği sürece hep muallakta ,arada,ikilikte kalacaktır.
Dünya bir oyun yeridir ve biz bu oyunda kendi hayatımızın başrol oyunculuğunu seçmezsek eğer…Kendi yaşamımızın figüran oyuncusu oluruz.Bu kadar önemli bir konu işte;Dünyada bulunma sebebimiz..
Önce kendimizi keşfetmeliyiz ki;hayatımızda ki yeni ve yepyenileri keşfedelim..Bunun için sevgili okurlar;Önce kendi içinize bir ayna tutun ve bu aynada kendinize dikkatlice bakın..Bakın bakalım neler göreceksiniz..
Kendine aynalık girişimden sonra gelelim rüyalara…
 
RUMUZ ÇEÇEN :Üçüncü kattaki evimizin balkonundan aşağı atlayıp atlayıp geri dönüyordum ve her atlayış gerçek gibiydi. Böyle bir 7-8 defa falan atlayıp tekrar balkona çıktım, Allahtan sonra uyandım.
 
ANALİZİM..Sevgili Rumuz Çeçen, hayatının son 7 yada 8 ayinda belki de 7 ya da 8 yılında hep aynı şeyleri yapmaktan, ailesel sorunlar yaşamaktan ve bir türlü çözüme ulaştıramadığın olaylar yaşamaktan çok  yorulmuşsun. Lütfen düşüncelerinde ve duygularında değişiklik yap..Sevgiyle. ...
 
RUMUZ BULUT :Rüyamda uzun bir koridorda koşuyorum elimde bir kılıç. Meğer ne kadar çok koşarsam kılıca o kadar efsun yükleniyor. Ve ben de deli danalar gibi koşarken bakıyorum hakikaten kılıç büyüyüp parlamaya başlıyor.
Rüyanın sonuna doğru kılıç gök kuşağı gibi parlamaya başlamış, böyle kocaman olmuşken bir anda anlıyorum ki meğer ben evlatlıkmışım. 
Kan ter gecenin bir vakti uyanıyorum. 
 
ANALİZİM..Merhaba Sevgili Bulut, öncelikle hayatında kendi kendine bir dünya oluşturmuş sun, bu dünyanda bazen kendine bazen de en yakınlarına çok öfkeleniyorsun Kendi içindeki ve yaşamdaki güzellikleri görmeye çalış aksi halde keskin sirke küpüne zarar misali canın yanar. Sevgiler
 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam