SON DAKİKA
reklam
reklam

ERSUN HOCA ŞANSIYLA BİRLİKTE GELDİ

Köşe Yazarı: Uğur Faruk YILDIZ   Eklenme Tarihi: 21 Aralık 2018, Cuma - 10:05   Okunma Sayısı:

 

Fenerbahçe’nin rakibi asıl kendisi. UEFA Avrupa ligi rakibi Rusya liginin dinamo ekiplerinden Zenit ile eşleşti. Ersun Yanal ile birlikte yeni bir yapılanmaya gidecek olan takım ilk önce kendisini aşmalı. Kendi kendine yenilenmeli. Herkesin özgüveni tekrardan yerine gelmeli. Sezon basından beri 3 hoca değiştirdi Ersun hoca ile birlikte dört olacak. Comolli’nin kurduğu takımı Cocu yönetemedi. Cocu gitti yardımcısı idare edemedi ve en son şimdi takımı en son şampiyon yapan teknik adam Ersun Yanal geldi bakalım şimdi nasıl olacak. Eşleşmede belki de en kolay takımlardan biri geldi ki son ana kadar Arsenal ve Sevilla kalmışken. Sarı lacivertli ekip daha önceleri bu tarz çok fazla maç yaptı ama şu an ile geçmiş arasında sadece takımın kendisine olan güveni var. Takım kendini toparlaması için önü de toplamda 40 gün var bu süre zarfında takım olgusunu yeniden kazanmalılar.
     Ersun hoca hücum futbolunu seven bir yapısı var ve bunu her gittiği takıma oynatma arzusu. Fener Bahçe de ise bunu yapabilecek kaliteli ayaklar var ama yapmıyorlar. Ellerinde 2 sezon önce kariyerin zirvesinde bir Slimani var. Ersun hoca  bu futbolculardan maksimum seviye de yararlanmayı isteyecektir. Takımı tekrardan toplayacaktır. Sarı lacivertli ekibin ilk önce kendisini yenmesi lazım. Bu da ilk önce her şeyi unutup lig yeni başlıyormuş gibi sıfırdan oynamaları lazım. Takım halinde bunu yapabilecek profesyonel oyunculara sahipler. Cezalı futbolcular ve oynatılmayan her futbolcu için büyük bir şanstır hoca değişikliği hele ki bu hoca takımı ve ligi tanıyorsa tam bir yeniden doğuştur futbolcular için. Futbolcuların hepsi lige yeni başlayan bir takım gibi o heyecanlı ve ümitli olmalıdır.
      Teknik ekip ve yönetim kurulu bu yeni başlangıç için çok heyecanlı bu heyecanın aynısı futbolculara yansıtılmalıdır ki futbolcular da yeni teknik direktöre ve ekibine güvenmelidirler. Futbolcular şu anda pandoranın kutusu gibiler içinden ne çıkacaklar belli değil bunu açan ve içinden çıkartacak olan Ersun hocadır. Ersun hoca takımda ki herkes için büyüm bir şanstır. Sarı lacivertliler sezon başından beri belki de ilk defa bir bütün halinde takım olgusu içinde olacaklardır. Taraftarın istediği oldu hem başkan hem teknik ekip taraftarın istediği kişilerdir şu anda. Milyonlar şuanda hep bir ağızdan tek bir yürek olmuş halde takımını destekliyorlar. Ersun hoca da yarım kalanı tamamlamaya geldi. Ersun hoca ile birlikte Fener Bahçe tekrar ayağa kalkacaktır. UEFA Avrupa liginde ise Zenit’in çıkması Ersun hocaya futbol şansıdır umarım bu şansı iyi değerlendirir hoca ve takım.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam