SON DAKİKA
reklam
reklam

Yılport Samsunspor A.Ş Geri Dönüyor!

Köşe Yazarı: Utku ERYILMAZ   Eklenme Tarihi: 20 Mart 2019, Çarşamba - 11:45   Okunma Sayısı:

Geçen yıl Denizlispor maçında hazin bir şekilde küme düşen Yılport Samsunspor,Dünya’da başta Mississippi olmak üzere Dünya’nın çeşitli şehirlerinde limanı olan,Samsun kökenli Yıldırım Holding ve İstanbulspor A.Ş’un basketbol takımında basketbol oynamış,eski İstanbulspor A.Ş yöneticisi,Yılport Samsunspor’un başkanı Sayın İsmail Uyanık’ın büyük desteğiyle Yılport Samsunspor A.Ş TFF 2.lig beyaz grupta ilk üçte yer alarak geri dönüyor.

Başta Galatasaray’ın alt yapı oyuncusu İrfan Başaran,Beşiktaş’ın eski alt yapı oyuncusu İlyas Kubilay Yavuz’u transfer eden Yılport Samsunspor TFF 2.lig beyaz grupta zirveye oynuyor.Ancak şunu söylemeliyim ki onca yatırıma rağmen orta sahada olan sıkıntılar nedeniyle Yılport Samsunspor gol yolunda sıkıntılar yaşıyor.

Galibiyet aldığı maçlarda orta sahada yaşanan sorunlar nedeniyle 1-0 veya 2-0 almakta ancak Keçiörengücü,Sakaryaspor A.Ş,Kastamonuspor 1966,Sarıyer ve Sancaktepe Belediyespor gibi orta sahada oldukça başarılı olan takımlara maalesef ya berabere kaldı yada kaybetti.Bunun yüzündende şu an Yılport Samsunspor arada çok az puan farkı olmasına rağmen lider olamadı.

Ancak şu an takımın şampiyon olup direkt Spor Toto 1.lig’e çıkması için en büyük tehlikeler Keçiörengücü ve Sakaryaspor A.Ş.

Eğer Yılport Samsunspor ileriki haftalarda oynanacak olan Keçiören deplasmanından galip ayrılırsa son maça kalmadan şampiyonluğu göğüsleme şansı var ama bu saatten sonra berabere kalma veya kaybetme lüksü yok.Bir maçı bile kaybedersek Allah korusun play-off’a kalırız.Play-off’tada kırmızı gruptan bir takımla karşılaşılacağı için daha insanı kalpten götürecek daha zorlu bir süreç olur.Bu yüzden şampiyon olup direkt çıkılmalıdır.

Teknik direktörümüz konusuna gelince ben İsmet Taşdemir’i stadyum dışında her ne kadar eleştirsemde Taner Taşkın’da yapılan hata yapılmamalı,bir maçta şansa kaybetti diye kazanılan maçta istifaya çağrılmamalıdır.Stadyumun dışında eleştiriler yapılabilir bende en ağır şekilde eleştiriyorum ama Yılport Samsunspor’un menfaati için,takımın moral seviyesi için stadyumda istifaya çağırılmayıp desteklenmelidir.

Aynı zamanda İsmet Taşdemir Ankaragücü’nü şampiyon yaparak Spor toto 1.lige çıkartmış insandır ve Ankaragücü’nün bugün Süper Lig’de olmasında büyük katkısı vardır.Geçen yıl küme düşüldüğünde bu ligin aslında Süper lig ve Spor Toto 1.lig’den daha zorlu olacağı bilinmeliydi.

Ankaragücü ve BŞB Erzurumspor Spor Toto 1.lig’e çıkarken çok olaylı maçlar olmuştu, çok zorlu süreçlerden geçerek çıkmışlardır.

Ben Yılport Samsunspor A.Ş’un şampiyon olacağına inanıyorum.

Benim tahminim bu yıl Yılport Samsunspor A.Ş şampiyon olduktan sonra play-off’tan Sakaryaspor A.Ş’un çıkacağını düşünüyorum.

Kırmızı grupta ise orası karışık!Kırmızı gruptada Tuzlaspor’un veya Fatih Karagümrük için o senenin bu sene olacağını düşünüyorum.

Yeni Zelanda’da işlenen insanlık suçunu,müslüman kardeşlerimize camide yapılan haince saldırıyı kınıyorum.Saldırıya uğrayan, yaralanan Yeni Zelanda vatandaşlarına ve bizim vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor,ailelerine sabır diliyorum.

Bugün şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet,ailelerine başsağlığı diliyorum.

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam