SON DAKİKA
reklam
reklam

TRANSFERLER HIZ KESMİYOR

Köşe Yazarı: Utku ERYILMAZ   Eklenme Tarihi: 26 Haziran 2019, Çarşamba - 10:52   Okunma Sayısı:

Sezonunun bitmesinin ardından kulüplerde transferler hız kesmiyor.

Yılport Samsunspor’da şu an Altınordu’da oynayan Hasan Hatipoğlu konuşuluyordu ancak kulübün yaptığı resmi açıklamada öyle bir görüşmenin söz konusu olmadığı açıklandı.Menemen Belediyespor’dan stoper Veli Çetin ve Keçiörengücü’nden sol bek Gökhan Meral kadroya dahil edildi.

Ancak esas transfer hareketliliği maalesef prostat kanseri olan efsane başkan İsmail Uyanık’ın ameliyatının ardından Pazartesi günü Samsun’a geldiğinde olacak.Bu arada da Sayın Başkan İsmail Uyanık’a da  acil şifalar dileyerek geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.İsmail Uyanık Samsun’a geldiğinde transfer hareketliliği o zaman başlayacak.

Bu arada Nuri Asan Tesisleri’nde geçen sezon artık eskimesinden dolayı futbolcuların sakatlanmasına sebep olan tüm çimler yenilendi.Nuri Asan Tesisleri yeni sezona artık hazır.

Bugün yapılması gereken kongre ise hem Sayın başkan İsmail Uyanık geçirdiği ameliyat nedeniyle İstanbul’da olduğundan hem de katılımda yeterli çoğunluk sağlanamadığından haftaya ertelendi.

Taraftar haklı olarak forvet istiyor ama ilerleyen süreçte forvete de transferler yapılacağını düşünüyorum çünkü Samsunspor’un yöneticilerinin telefonları gecede dahil hiç susmuyor.

Ben bu yıl yeni teknik direktör İrfan Buz ile Samsunspor bu yıl önce 1.lige çıkıp sonra Süper Lig’e çıkacağına inanıyorum.

Galatasaray ise Banega transferiyle adeta bombayı patlattı.Çaykur Rizespor’da Vedat Muriç Galatasaray’da oynamayı çok istiyor ancak Çaykur Rizespor-Galatasaray maçında Galatasaray’ı yürekten seven değerli işadamımız Abdürrahim Albayrak’ın oğluna saldırıda bulunulması, olayların yaşanması ve maç sonrasında Çaykur Rizespor başkanının bence o maçı yöneten hakem ve Galatasaray hakkında hiçbir spor adamına yakışmayacak açıklamalarda bulunması nedeniyle,Çaykur Rizespor Galatasaray’ı kasıtlı olarak zor durumda bırakmak için Vedat Muriç’i inatla vermemek için 10 milyon dolar istedi.İnşallah Vedat Muriç Galatasaray’a gelir.Çünkü Vedat Muriç oynadığı futbol ile Galatasaray’ı hak ediyor.Bu sezon Çaykur Rizespor neredeyse UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek kadar iyi seviyeye gelip son haftalarda kaçırmışsa bu da kadrosunda bulunan iki oyuncu sayesinde.O da Aminu Umar ve Vedat Muriç.Bu iki futbolcu da Süper Lig’de oynayacak klas futbolcular.Vedat Muriç zaten biliyorsunuz Galatasaray alt yapısından yetişti ve aslen Galatasaraylı.Onun Galatasaray’a gelmesini ben cani gönülden isterim.

Bu arada transferler hala devam ediyor.Bence kulüpler ancak nitelikli transferler yaparlarsa başarılı olurlar.Bu anlamda şimdi Copa America maçları var ve bu maçlar bence scouting ekipleri tarafından iyi değerlendirilmeli.

Bu arada Anadolu Efes Ergin Ataman ile 9 yıl aradan sonra şampiyon oldu.Bugünkü yazımı ben ağırlıklı olarak futboldaki transferlere ayırdım.Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde play-off final turunda yaşanan talihsiz olaylarla ilgili olarak özetle şunu söyleyebilirim ki Ergin Ataman ile Anadolu Efes’e Fenerbahçe camiası ve Basketbol Federasyonu büyük haksızlık yaptı ancak Efes bileğinin hakkıyla şampiyon oldu.

Anadolu Efes bu ülkede basketbol kültürünün oluşmasını sağlayan,taraftarı tamamen basketbol kültürünü içselleştirmiş bir camiadır.Bu konu hakkında bir dahaki yazımda daha detaylı yazacağım.

Ben bir Galatasaraylı olarak Anadolu Efes’i tebrik ediyorum

 

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam