SON DAKİKA
reklam
reklam

Meraklı 2023

Köşe Yazarı: Gülsüm KOÇYİĞİT   Eklenme Tarihi: 17 Eylül 2019, Salı - 10:04   Okunma Sayısı:

Sayın Ahmet Davutoğlu AK Parti'den istifa etmiş.. İsabet de olmuş kanımca.. Partiden ayrılışınızı başbakanlıktan istifanıza müteakip beklerdik maalesef Davutoğlu.. Neden şimdi? Neden Sayın Abdullah Gül ve Sayın Ali Babacan'ın açıklamasından sonra? Daha önce de yazmıştım: "Gerekçeli mevki ve parti istifalarınız sonrası, keşke parti kuracağınızı söyleyebilseydiniz. Doğru bir duruş sergileyemediniz" diye..

Sayın Abdullah Gül ile Ali Babacan 2020'de parti kuracakları deklaresinde; Babacan'ın pasif tutumu, konuşamayışı, kemküm deyişi eleştirildi. Abdullah Gül lider vasfını omuzlamış görüldü.. Ahmet Davutoğlu'nun hitabeti Gül ve Babacan'a göre daha kuvvetli ona diyecek yok. Bahse konu AK Parti eskilerinin güç birliği yapacağı da tahmin ediliyordu zaten.. Davutoğlu'ysa an itibariyle dışarda kaldı. Neden peki? Ne oldu da pasivize edildi? Önder sıkıntısı yaşandı belli ki.. Bunu da öngörülerimde yazmıştım. Gül mü Davutoğlu mu???

Hangi kitleye hitap edecekler acaba?..

Muhafazakar kesime mi? CHP'nin HDP koalisyonundan haz etmeyen Atatürkçüler'e mi? Eski Saadet Partisi seçmenlerine mi? HDP'ye -yeter artık- diyen Kürt seçmene mi?

Yolları açık olsun işin özünde; 2023 seçimleri hepimiz için hareketli geçecek.. 

CHP kanalında Kemal Kılıçdaroğlu, Muammer İnce, Ekrem İmamoğlu'nu izleyeceğiz. AK Parti kanalı az çok belli.. Süleyman Soylu'nun daha da yükseleceği düşüncesindeyim. Buna keza Abdullah Gül, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu..

Seyreleyelim alemi.. 

İyi olan kazansın.. Umarım sonuç olarak; Türkiye kazanır..

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam