SON DAKİKA
reklam
reklam

Hayvan Hakları Yasası Çıkmalı

Köşe Yazarı: ALPER AKGÜN   Eklenme Tarihi: 6 Ağustos 2020, Perşembe - 10:33   Okunma Sayısı:

Herkese merhaba, sevgili okuyucularım. Bugün siz değerli okurlarımla anlatacağım konu hayvanlara olan şiddet.

 

Bu satırları okuyan pek çok okuyucumuzun hayvanları sevdiklerinle olan inancımızın tam olduğunu düşünüyorum, çünkü okuyan insan hayvanları sever, toplumu sever.

 

Son 1 haftadır özellikle evcil diye tabir edilen kedi ve köpeklere inanılmaz derece de şiddet haberleri basına yansıdı. Hayvan yasası çıkana kadar da medyaya yansımaya ve biz hayvan severleri üzmeye ve bir o kadar da kızdırmaya devam edecek gibi duruyor. Özellikle hayvansever dostlarımıza ve hayvan derneklerine bu çağrım, TBMM ye çağrıda bulunulması si ve tüm meclisin de kabul edeceği şekilde yasalarının arasına konmalı artık bu yasa. İnsanın insana verdiği zarardan ne farkı var insanın hayvana verdiği zararın.

 

Kısaca düşünebilen hayvanların, düşünmeyen hayvanlara olan eziyet ve zararlarını T. C Yasalarıyla güvence altına alalım. Bunun için toplum baskısı veya toplum bilinci her ne diyorsanız onu deyin ama bu yasayı çıkartmak için gerekeni yapalım. Hayvanseverlerimizin örgütlenerek, meclisteki milletvekillerimizin de yasa yaparak ve bu yasayı Sayın Cumhurbaşkanımızın da onayıyla hızlı bir şekilde yürürlüğe girmesini ülke olarak sağlayalım.

 

 

Saygılar sevgiler

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam