SON DAKİKA
reklam
reklam

Her şey eksildi..

Köşe Yazarı: Tolga TÜRKMEN   Eklenme Tarihi: 5 Eylül 2020, Cumartesi - 13:13   Okunma Sayısı:

Sen eksiksin mesela, tüm soruları ve sorunları alt üst eden mevzu bu sen eksik.

Gitmeye ayaklanan insanı tutamazsın tekrardan ve zaten kafasına koymuşsa durmaz kendisi,

Bazı gidişler can acıtır, bazı gidişler arkanda bir deprem etkisi bırakır.

Birşeyler tükenicektir boğazında, onunla anlamlı gelen cümleler anlamsız, onsuz gittiğin sahil bile durgun olacak, rüzgar hep soldan esecek ve sızın hep kendini hatırlatacak.. Bitsin dediğin hiçbir acıda kendisini tatlı bir esintiye bırakmayacak... Kimi insan yarasını gösterir acısını dışarıdan yaşar, kimisi yarasını hemen kapatmış gibi yapar içinde kopar fırtınaları... Yüzme bilmeyen insan o derdin içinde bile boğuluverir anlamazsın... Çevrendekilerin diyeceklerini ben sana söyleyeyim... ' Geçer - Alışırsın - Unutursun - Daha iyisi çıkacak ' Peki çevremizdekileri neden düşüncelerimiz ilgilendirmiyor? Ben ondan daha iyisini istemiyorum ki? Birşey diyeyim sanırım zıt kutupların birbirine bıraktığı etki aşk... Başka anlamı yoktur...

Çaktırmayın başka anlamda aramak gibi bir derdimiz yok, bizim dertli başımız b'ize yeter.

Giden giderken sadece kendisini götürmez, sadece bedeni gider. Kalan her şey kalanladır.

Kokun, gölgen, nefesin her şey... Ve itiraf etmeliyim ki en berbat halde gidenin gölgesiyle başbaşa kalmaktır. Karşına alıyorsun anlatıyorsun, baya baya derdini döküyorsun, Aynısını canlı, kanlı varlığına söylemek istediğin vakit karşına dikilecek derman bile bulamazsın..

Onun yokluğuna alıştığını sanarsın, herkesleştirdiğine inandırırsın kendini, ama karşına çıktığında tekrar yenilirsin, tekrar mevzu başa döner ve Noksan kalırsın... İhanetlerimizin belimizi büktüğü ve herkesin aynı dertler ile toplandığı bir Kentte mutluluk bekleyemezsin..

 

İyileşeceksin..

Senden başka sana ilaç yok,

Sezen'in dediği gibi  Kolay olmayacak, elbet üzüleceğiz.

Ama geçecek.

 

 

 

 

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam