SON DAKİKA
reklam
reklam

YENİ YÜZYILA UYUMLANMA SÜRECİ

Köşe Yazarı: AYDANUR AKTAŞ HIRA   Eklenme Tarihi: 26 Ekim 2020, Pazartesi - 14:39   Okunma Sayısı:

İçinde yaşadığımız bu süreç , 21. yüzyıla geçiş sancılarından başka bir şey değil. 21. yüzyıla geçerken bir çok değişiyor, bu yüzden zorunlu bir uyum sürecindeyiz hepimiz.

 

  1. Yüzyılın başlarında yaşanan teknolojik gelişmelerle beraber, insanlığın değerleri de yeniden yapılanıyor. İnsanların değişen değerlere uyum sağlayabilmeleri, her yüzyılda olduğu gibi bu yüzyılda da bilinçlenmekle mümkün olacak ancak.

 

Bilinçlenen insan, üreten, düşünen, kendi hakikatini bilen, kendi öz değerinin farkında olan ve herkesinde kendisi kadar değerli olduğu anlayışına ulaşan insandır. Bu bilinçle hareket eden kişilerin dünyanın enerjisine uyum sağlaması da çok kolaylaşacaktır.

 

Eski yüzyılı geride bırakarak yeni bir yüzyıla geçişin çok hızlandığı şu son günlerde, değişen dünyanın enerjisine uyum sağlamayı kolaylaştırmak amacıyla toplu olarak yapılan, kişisel dönüşüm çalışmalarının, insanların değişim ve dönüşümlerini hızlandırdığı da bir gerçek.

 

Son 20 yılda her alanda bir çok şey hızla değişti. Bunun yanı sıra psikolojik ihtiyaçlarımız İnançlarımız, toplumsal değer yargılarımız, kendimize bakışımız da çok değişti. Kişisel gelişim kitapları sayesinde insanların psikolojik sorunlarına yönelik unutulmuş bir çok kadim bilgi, değişen dünya modeline uyarlanarak yeniden gün yüzüne çıkarıldı ve insanlığın faydasına sunuldu. Bu sayede insanların ruhsal gelişimleri hızlandı.

 

Değişen dünyamızın enerjisine uyumlanmanın ve eskiye elveda, yeniye merhaba demenin şimdi tam zamanı. Değişim ve dönüşüm için gerekli olan tek şey ise bizi eski bilinçte tutan düşüncelerimizi fark edip dönüştürmek. Bunu yapabildiğimizde değişim ve dönüşümünüz de kaçınılmaz olacaktır.

 

2020 yılının hızlı bir değişim ve dönüşüm yılı olduğu konusunda, bilim dünyası ve astrologlarda hem fikirler. Astrologların gezegenlerin durumuna bakarak önceden öngördükleri bazı durumlar şu an yaşanıyor. Bu yılın sonuna kadar gizli saklı kalan bir çok şeyin gün yüzüne çıkacağı konusu ve 2023 te Türkiye'nin güçlü bir devlet olmaya doğru ilerlemesi de öngörülenler arasında yer alıyor.

Artık eskisi gibi kimsenin kimseyi kandıramayacağı, daha şeffaf bir dönem başlıyor insanlık için...

 

2020 SIFIRIN ENERJİSİ

Astrologların yorumlarına göre 2020 sıfırın enerjisi kabul ediliyor. İnternette bir çok kaynak bu yılın farklılığına dikkat çekiyor ve dönüşüm için uygun şartların oluştuğu söyleniyor. Gökyüzündeki gezegenlerin hareketleri 22 yıllık yeni bir değişim ve dönüşüm döngüsünün başladığını da gösteriyor. 2020 yılı bu açıdan her şeyin sıfırlandığı aynı zamanda her şeyin yeniden başladığı bir dönüşüm yılı olacak.

 

Dönüşümün yeniden başlayacak olması dönüşüm içinde olan insanlara pek çok güzel şey getirebilir. Bu dönem dünyanın yeni döngüsünün başlangıcı sayılıyor. Bu döngüde herkes payına düşeni alacak elbette. Fakat en karlılar kendini değişim ve dönüşüme açık tutup yenilenmeyi kabul edenler olacak. Bu yılın diğer özeliği heves ve istekle başlanılan şeylerin başarıya ulaşması için çok şanslı bir yıl olması. Bu yüzden boşa geçirilecek bir yıl değil. Sıfırın enerjisinden sizlerde faydalanın.

 

Peki en kolay hangi yöntemle değişim ve dönüşüm yaşarız diyenleri duyar gibiyim?

 

Bildiğiniz gibi bu yılın başında "BOLLUK ve BEREKET FORMÜLÜ " isimli kitabım çıktı. Bu kitapta 42 günlük bir formülü paylaşıyorum okuyucumla. Kitabı okuyup 42 günlük formülü uygulayan herkes zihinsel arınma sürecine girerek kişisel dönüşümünü hızlandırabilecek. Bunun yanı sıra kitabımın basımı ile birlikte telegram grubu üzerinden, toplu olarak başlattığım, bolluk ve bereket bilincine uyumlanma çalışmaları, hem bir dönüşüm başlatacak, hem dünyaya uyum sağlamanıza yardımcı olacak, hem de bolluk ve bereketinizi artıracak niteliktedir.

 

Toplu olarak yaptığım bu çalışmalar ücretsiz olup katılım için tek şart kitabın okunmuş olmasıdır. Şu an 1.500 kişiye ulaşan telegram grubumda toplu çalışmalara yıl sonuna kadar destek vermeye devam edeceğim.

 

25 Kasım 2020 de yeni bir toplu çalışma başlatıyorum. 42 günde BOLLUK ve BEREKET bilincine uyumlanma çalışmasına sevdiklerinizle beraber sizde mutlaka katılın. Kitabı tüm internet kitapçılarından veya www.okumuslaryayincilik.com adresinden veya 0 532 206 18 17 nolu telefondan sipariş verebilirsiniz. okumuşlar yayıncılığın telefonla sipariş alma, kapıda ödeme ve ücretsiz kargo seçeneğinin mevcut olması size kolaylık sağlayacaktır.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam