SON DAKİKA
reklam
reklam

UYANIŞA DAVET

Köşe Yazarı: AYDANUR AKTAŞ HIRA   Eklenme Tarihi: 6 Nisan 2021, Salı - 09:06   Okunma Sayısı:

Nedir İNSANIN sırrı ?

Herkes kendi yaşam yolculuğunda düşe kalka ilerlerken eminim bir çok kez dönüp kendine sormuştur ben nereden geldim nereye gidiyorum, BEN KİMİM diye?

Hemen hemen her çağda, düşünen ve sorgulayan her insan BEN KİMİM sorusuna kendince cevaplar aramış ve bu sorunun cevabını kimi zaman felsefeciler, kimi zamanda din alimleri vermeye çalışmışlar fakat ezbere dayalı bir inanç şekli ve nakilci bir anlayışla bu soruya bir türlü net bir cevap bulunamamış. Ancak hakikati idrak edenler bu sorunun cevabını kendi içinde bulabilmişler.

Herkesin bildiği gibi bir çok kişi kendi hakikatinden habersiz, maddi gerçekliğin içinde haps olmuş şekilde kendinden bihaber yaşamakta hayatı. Bu yüzden insanlar huzursuz ve herkes kendi rüyasında kabus görmeye devam ediyor.

Peki siz hiç düşündünüz mü nedir benim hakikatim diye ? Yoksa sizde diğerleri gibi farkındalığı değil de inanmayı seçerek mi işin içinden sıyrıldınız?

İnsan kendi gerçeğine ancak özüne yolculuk ederek ulaşabilir. Aslen manevi bir varlık olan insanın özüne yolculuğu, kendi hakikatini idrak edip, manevi uyanışı gerçekleşene kadar devam eder.

Bu yolculuk, kişinin kendi hakikatini anlamaya yönelik temel bilgileri ele alacağı bir süreci kapsar. Bu süreçte kişinin, açılan idrakleri ve ulaştığı farkındalıkları onu manevi uyanışa hazırlar. Manevi uyanışı gerçekleşen kişi, kendi hakikatinin sırrına vakıf olur ve gerçek manada huzura erer.

Tüm bu bilgiler ışığında herkesi manevi uyanışa davet ediyorum.

 

Bu davet, aydınlanmak isteyenler için,

Bu davet, kozasından çıkıp, özgürleşmek isteyenlere yönelik,

Bu davet, kendi hakikatini bilmek isteyenlere özel,

Bu davet, öze yolculuğun ilk adımı.

 

Uyanış hep BİR’likte olacak.

 

www.aydanuraktashira.com

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam