SON DAKİKA
reklam
reklam

GÜZEL SAÇLARA SAHİP OLMAK, ÇABA İSTER

Köşe Yazarı: YİĞİT FIRAT YILDIZ   Eklenme Tarihi: 5 Ekim 2021, Salı - 15:05   Okunma Sayısı:

Parlak, canlı ve kalın saçlar için bir çok yöntem vardır. Saçınız sizi siz yapan ve kim olduğunuzu ortaya koyan elzem parçanızdır tıpkı vücudunuz geri kalanı gibi,saçlarınız yıpranmaya ve zarar görmeye, kuruluğa müsait, kırılgandır. Yazın denizle beraber çok güzel bir tatil olabilir ama güçlü UV ışınları yoğun etkisiyle tuz ve kum saçları kötü bir şekilde cildi yakarcasına yıpratır. En soğuk sezonlar da saçları yıpratabilir ve kuru hava saçları statikleştirir ve dümdüz bir görünüm verir. Saçlarınaza iyi bakın, saçlarınız ışıldayacaktır.

Saç ve saç derisi uzmanları, insanların mat ve kuru saça sahip olmalarının en büyük nedeninin hatalı yıkama olduğunu söyler. Saçlar ılık su ile ıslatılarak, ust tabakadaki pulların(kütıkıl) açılması sağlanır. 

Parmak uçlarınız kullanılarak saç derisine masaj yapılır Pulların yeniden kapanması için soğuk su ile saç durulanır. Bakım kremini uygulamadan evvel saçtaki fazla suyu alın Saç derisine masaj yaparak bakım kremini yedirin ve iyice durulayın Saçlarınızı kuruturken ovmayın veya sıkmayın, saçlarınız ıslakken çok kırılgandır.

Şampuanı sadece saç derinize uygulayın: Yıpranmış saçlar için Aromachologie Intense Repairing Shampoo, normal saçlar için Aromachologie Revitalizing Fresh Shampoo. Özellikle saç diplerine saç kremini uygulayın: yıpranmış saçlar için Aromachologie Intense Repairing Conditioner, normal saçlar için Aromachologie Revitalizing Fresh Conditioner. Saç maskesini uygulayın ve saçlarınızı sıcak bir havluyla sararak maskenin saçınızdaki nemi arttırmasını sağlayın.

Saçınızı yıkamadan önce, saçınızdaki yağdan faydalanmak için saç maskesini uygulayın. Saçınızı sıcak bir havluyla sararak şaçın pullarının açılmasını sağlayın ve nemi içine hapsedin. Saçın fazla kurumasına engel olmak için saçınızdaki maskeyi durulamadan şampuanı uygulayın. Saç diplerinize saç kremini uygulayın ve arındırın. Scalp Tonic'i saç köklerine uygulayın ve durulamayın.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam