SON DAKİKA
reklam
reklam

Bugün Bizi Kritik Mücadele Bekliyor

Köşe Yazarı: Utku ERYILMAZ   Eklenme Tarihi: 16 Eylül 2017, Cumartesi - 13:00   Okunma Sayısı:

Bu yıl defansa yapılan yatırımlarla defansını oldukça iyi tutan Samsunspor bu futboluyla süperlige çıkma şansı bana göre yüksek.
Bu yıl defansı sıkı tutan ancak forvette sıkıntı yaşayan Samsunspor bu zamana kadar sadece Adana Demirspor’a 1-0 kaybetti.
Yeni transferler örneğin Georgios Samaras tecrübeli ve kaliteli futbolcu.Sifakis Furkan’a yedek olabilecek en iyi kaleci.Furkan Köse tecrübeli ve iyi kalecidir.Sivasspor maçında bir hata üzerine yediği gol yüzünden harcanmaması gerektiğini düşünenlerdenim.Bu sene genel olarak Samsunspor’un kadrosu oldukça iyi ve bu sene ben Süper lige çıkacağını düşünüyorum.
Geçen gün eski fenerbahçeli futbolcu ve eski samsunsporlu futbolcu Celil Sağır ile sohbette bulunduk.
Celil Sağır, Samsunspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan, Fenerbahçe’de yaşadığı futbol hayatını önemli ölçüde etkileyecek şekilde yaşadığı sakatlık yüzünden Fenerbahçe’yi bırakıp Samsunspor’a transfer oldu.Ardından 5 sezon Samsunspor’da oynadı.Mustafa Denizli döneminde 7 kez milli takımda oynadı.
5 Ocak 2012’de Tekirdağspor’a transfer oldu.23 Ağustos 2014 tarihinde Samsunspor-Orduspor maçında jübilesini yaparak veda etti.
Celil Sağır ile sohbette bulunduğumuzda Samsunspor’un bu kadroyla süperlige çıkabileceğini ancak lige çıkmanın önemli olmadığını,süper ligde devamlılığı sağlayıp orada en azından ilk altıda olup başarılı olmanın önemli olduğunu belirtti.Bunun içinde altyapıyı acilen temizlemesi gerektiğini bildirdi.Takımlarımızdaki bu altyapı meselesine de ben ayrıca başka bir köşe yazımda tek bir konu olarak değineceğim.
Samsunspor’un şu anda bu haftadan itibaren kritik maçları başlamış bulunmaktadır.İlk olarak bu hafta Samsun’da Altınordu ile,daha sonra Balıkesir,Çaykur Rize maçları olacak.Larbi’nin 7 ay sahalardan uzak kalacak olması maalesef şok etkisi yarattı.
İnşallah Samsunspor bu yıl süperlige çıkar.

reklam

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam