MHP Pendik Grup Başkan Vekili Ersin Çakır "Bu bir bayrak yarışıdır."
Eylül Ayı 2. Birleşimi'nde meclis kürsüsünden açıklamalarda bulunan MHP Pendik Grup Başkan Vekili Ersin Çakır, teşkilattaki değişimin bir bayrak yarışı olduğunu vurguladı. Çakır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"İstanbul İl Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ın takdirleri ve Pendik İlçe Başkanımız Sayın Muharrem Kır’ın tensipleriyle gerçekleştirilen görev değişikliği neticesinde, şahsıma Milliyetçi Hareket Partisi Pendik Belediye Meclisi Grup Başkan Vekilliği görevi tevdi edilmiştir.
Bu kutlu görevi şahsıma layık gören İl Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’a ve İlçe Başkanımız Sayın Muharrem Kır’a güven ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ve şükranlarımı arz ediyorum.
Üstlendiğim bu görevi; partimizin ilkeleri, teşkilatımızın birlik ve beraberliği ve Pendik’imizin menfaatleri doğrultusunda, büyük bir sorumluluk ve kararlılıkla yerine getireceğim."
Kaynak:Özel HaberEditör:Melek ŞAHİN



































